Overige

De ‘VOGELGRIEP’ PSYOP: Ex-CDC-directeur: “Er ZAL een vogelgrieppandemie komen” – Nederlands ondertiteld

De machten die “niet zouden mogen zijn”, gebruiken hetzelfde op angst gebaseerde SCRIPT om het publiek bang te maken om de volgende NEP-pandemie te accepteren.

Dr. Robert Redfield suggereert dat de vogelgriep “COVID eruit zou kunnen laten zien als een kleine pandemie” en dat “het geen kwestie is van of, het is meer een kwestie van wanneer” is.

Hij zegt: “Het wordt behoorlijk ingewikkeld” omdat “vogelgriep, wanneer het de mens binnendringt, een aanzienlijke sterfte heeft, waarschijnlijk ergens tussen de 25% en 50% sterfte.”

“Zodra het virus het vermogen krijgt om zich aan de menselijke receptor te hechten en vervolgens van mens op mens te gaan, krijg je de pandemie. En zoals ik al zei, ik denk dat het slechts een kwestie van tijd is.”

Dr. Redfield: Dus het recept hoe je vogelgriep zeer besmettelijk voor mensen kunt maken is er al. Het enige wat je hoeft te doen is het opzoeken.

Bron: Artsen voor Vrijheid

Vrijheid, doe mee!

Geniet van vrijheid zonder BIG TECH > Al een account bij FriendsPlace International onze nieuwe vrije Social Media? Claim je account via Soulflix.nl en krijg GRATIS een Goldmembership t.w.v. €80.-

Waar kun je Het Andere Nieuws volgen?

Natuurlijk op ons eigen censuurvrije media platforms:

Vriendenplek

FriendPlace International

Facebook

Facebook Backup

X

Gettr

MeWe

Signal – kanaal 1

Signal – kanaal 2

Telegram

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 90 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws is mede mogelijk gemaakt door:

(Visited 411 times, 1 visits today)