WTF show

De WTF show EXTRA: Brief van Poetin

4 thoughts on “De WTF show EXTRA: Brief van Poetin
 1. De meest ziekmakende en dodelijke coronavariant is Ernst Kuipers!
  Bestrijden met een enkele reis Mars.

 2. Mooie brief!
  Verstandig!

  Ja, laat ons die fascistenbende stoppen, geef ons een goede oogst en warme voeten komend jaar!
  Lijkt me best mogelijk!

  Waar een wil is ……. moet men niet in de weg gaan staan.

  Oprutte!
  Wefkezen…….wegwezen! Er is wel wat beters te doen!
  Herstel nu!

 3. Brief van Poetin? Bij mij zat die niet in de bus! Die schrijft geen brieven, die zit ook alle dagen zijn dictaten te hersenspoelen in zijn propaganda media! Steunt crapuul Kadyrov van moslimstaat in eigen land! Heel zijn leger dat zijn bijna allemaal moslims van die staat, die zullen straks wel Allahgehaktbar maken van de kuffaar Russen! Zie YT, undercover mosque? Of Chechen war with leader Kadyrov?

 4. Op Googelen naar Willem Engel, suggereren ze ook dat de microfoon was blijven opstaan bij een bijeenkomst met Jeroen Pols & Engel, ”Breaking” op Twitter. ”Ze praten & lachen vervolgens keihard om de ‘sukkels die hen volgen & doneren’. Volgens Willem staat er nu twee ton op de rekening van viruswaarheid & gaat 90% daarvan naar het kopen van grond. Door Beach Roy. Ik heb het geluid van die zogenaamde micro toch nooit te horen gekregen!

  Wikipedia zegt, ”tijdens de Russische invasie schaarde Willem Engel zich achter Poetin.” Ik heb het wel ingekort want hun gebruiken meer woorden dan nodig is om dat te schrijven, je kan het zo direct zien staan als je gewoon op de naam Willem Engel gaat Googelen.

  Er was ook iets raar met die Dikkeboom, ”aanklager Willem Engel pronkt met Nazi adelaar”, maar dat was dan zogezegd een nep site van mister Dikkeboom? De Stentor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *