4 thoughts on “De WTF show: volgende fase in deze oorlog!
 1. Mona Keijzer deed eerst vrolijk mee met het schwabistisch geteisum. Ze is tot inkeer gekomen, uit welke motieven dan ook, en wordt als een SA-lid in een uurtje afgemaakt door de SS van Rutte.

  De gelijkenissen tussen WO III en WO II zijn groots in de staatsgreep door de erfopvolgers van IG-Farben met hun 44voudige return on investment! Eigenlijk een investering door de belastingbetaler die via GAVI-constructies meteen naar de gates van deze wereld gaan. Feitelijk een roi van oneindig want gates investeerd niet zelf, maar strijkt alleen op. Roof gelijk aan die op de joden in WO II, waar overigens een Soros ook niet als jongeling vies van was! Vechten tegen de Sigrid-Bierkaag zogezegd.

  Hoe gaat dit verder? Het blijft speculeren.

  De staatsgreep door de nwo is lang tevoren beraamd met het plaatsen van criminele leugenaars op cruciale plaatsen. Rutte heeft daar aan meegewerkt, geadviseerd door de naziclub wef. Duidelijk te zien aan de uit het niets gekomen typen als Kaag en Ollongren en de vaccinmoordenaar Hugo de Jonge. In een normale democratie zouden deze figuren alleen al op grond van fraude, corruptie en nepotisme en landverraad al lang achter tralies zitten. Rechterlijke macht volgens het model Freissler zullen we zelf moeten vervangen door volkstribunalen om weer orde op zaken te krijgen. De VVD en D66 kunnen vrijwel massaal naar heropvoedingsgestichten waar ze zelf zo voor zijn. Volg ook een Flavio Pasquino. Blckbx is divers en heeft ook interviews waaruit blijkt dat de criminele (mijn overtuiging) Marion Koopmans een hoofdrol speelt in het totale nepvirus dat zij als computermodel heeft gemaakt. Neppandemie, gemaakt door nepwetenschappers die zelfs hun papers moesten terug trekken. De marcel van ranst is een centrale schurk in deze miljardenfraude met als 2e doel

  de weerstand tegen ziektes te slopen en zo in een eindfase van de menselijke beschaving nog ff zakken te vullen.

  Ik voorzie gewapende opstanden tegen alle bilderbergers en schwabisten, de val van het koningshuis en tribunalen waarbij zelfs de doodstraf zal worden voltrokken. Dit is de ernstigste crisis en de grootste moordaanslaag op mondiale schaal. Mijn voorspelling is dat klaus schwab in juli niet meer leeft en het koningshuis vlucht naar Argentinie.

  Het wordt een zware eindstrijd met het staatsterrorisme door Grapperhaus en zijn beulsknecht

  Pieter-Jaap Aalbersberg. Maar het tij zit mee veel europese militairen zijn de schellen van de ogen gevallen en kiezen de kant van het volk.

  Wat een gelijkenis met de opkomst en ondergang van het derde rijk! De oliemannetjes zullen deze keer niet ontsnappen! *)

  * Zie ‘Klaas Dilling’ voorouder van Mark Rutte op site van Gerard de Boer. Het nazisme zit blijkbaar

  in de familie. Overigens werd onlangs gevonden:
  <>

 2. Boosterprikken versterken fantastisch voorgaande gifinjecties.
  We zullen doorgaan!!!!!!!!!
  Maandelijks, wekelijks, dagelijks.

  Verdomde jammer dat de prikpooiers zelf niet vet zijn geinjecteerd.
  Zal zo blij zijn de vlag lachend ff halfstok te hangen.

 3. Juist filmen die Hugo de Jonge. Goed voor het tribunaal!
  Niemand die het in zijn hoofd haalt persoonlijk deze vaccinmoordenaars
  hun boosters toe te dienen.
  Klaus Schwab 0,0 prikkies, waarom?

  Die typhuskop blijven we niet zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *