Overige

Lange Frans de Podcast # 32 Myra deel 3

2 thoughts on “Lange Frans de Podcast # 32 Myra deel 3
 1. Myra ik ken je nu al een aantal jaren, nou kennen, maar je bent een Jodin, nog liever een zionist, zijn je eigen woorden, nergens in verdiept, iedereen die in je podcast kwam, klokkenluiders en slachtoffers vooral van de Nederlandse overheid, en dat zijn er nogal wat……als je de officiële kanalen hoorde, dan hadden die altijd gelijk…..je bent een verraadster van de bovenste plank, denk ook even aan Sietze Plantinga…….en hoe je mij wel niet ophemelde, totdat ik je ook niet meer beviel, smerige hypocriet, dat ben je! Jij durft het niet aan om de wereld te zien hoe die werkelijk is, omdat je zo bang bent voor oorlog, je eigen woorden…..Bart heb je ook zo smerig laten vallen, je weet niet eens wat NLP is……

 2. LoL
  Manuel Schadwald leeft nog, Micha Kat gaat vervolgens de klokkenluider daar over demoniseren 😋

  Dat Joost Knevel loog over onderaardse gangen in Zoetermeer, was ook nieuw voor mij.
  Is ook niet echt waarschijnlijk, onderaardse gangen stelsels in een gebied dat onder de zeespiegel ligt.
  Ik heb wel veel onderaardse gangen gezien in Limburg, al zag ik daar geen kinderen of zo.

  Dit weerlegt niet alles, wat Joost Knevel vertelde. Bovendien is er ook kans, dat er een huis in Zoetermeer is met flinke kelders; zo iets is niet zichtbaar vanaf de straat. Er zal wel een flinke pomp nodig zijn voor zo’n kelder, omdat het grondwaterpeil daar erg hoog is. Zeker geen rijtjeshuis. Niet waarschijnlijk, betekend nog niet onmogelijk. Maar zolang er geen bewijs is, is er geen bewijs.

  Dat Jaap van Dissel betrokken is manipuleren van mensen is wel bewezen, want hij deed en doet dit ook vanuit de RIVM en assisteren in de NOS propaganda. De link naar MK-ultra gelijksoortige manipulaties van kinderen in zijn medisch professionele praktijk, is niet al te ver gezocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *