Overige

Docuserie: Tartaria – Het vernietigen van de vorige wereldwijde vreedzame wereldorde – deel 1

De officiële geschiedenis leert de mensen behorend tot het volk al vele generaties tot op heden, dat de laatste paar duizend jaar wereldwijd hoog ontwikkelde beschavingen “uit het niets” zouden zijn ontstaan om na verloop van tijd weer te verdwijnen. Restanten van deze verloren beschavingen in de vorm van indrukwekkende bouwwerken zijn op ieder continent te vinden. Dikwijls zijn delen van deze restanten verborgen onder een dikke laag grond en kan een oplettend oog zien, dat het verval van de bouwwerken zelden iets te maken heeft gehad met een natuurlijk proces, maar eerder met krachtige vernietiging.

Ook zijn wereldwijd verhalen van een zondvloed en in oceanen verzonken steden, eilanden of continenten, zoals Atlantis, Lemurië (Lemuria) en Hyperborea. Met het in het water verdwijnen van deze stukken land zouden destijds eveneens hoge beschavingen en bijbehorende kennis in de golven zijn verdwenen.
De huidige machthebbers willen dat het volk gelooft dat het ontstaan en verdwijnen van beschavingen een “natuurlijk” en niet te vermijden proces is, zodat de Grote Reset (Great Reset) zonder noemenswaardig tegenstribbelen kan worden uitgevoerd. De waarheid is echter heel anders, dat valt op te maken uit (zeer) oude foto’s en bouwwerken. Deze foto’s en bouwwerken laten zien, dat zeer recent een wereldwijde beschaving op aarde was, die nergens in de geschiedenisboeken wordt genoemd.

Het Andere Nieuws plaatst de komende weken deze boeiende docuserie over Tartaria, dit in overleg met de maker René Mäkel. Zijn website vindt u hier:

Tartaria

 

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 3.924 times, 1 visits today)
3 thoughts on “Docuserie: Tartaria – Het vernietigen van de vorige wereldwijde vreedzame wereldorde – deel 1
  1. In het verleden, heb ik ook die video’s op het NewEarth kanaal over Tartaria bekeken. Erg ongeloofwaardig en ver gezocht, op veel punten evident onjuist.
    Jammer dat zoveel mensen klakkeloos alles geloven. wat niet op school of in de media is gedoceerd.

    Dat er 200 jaar geleden nu onbekende technologie werd gebruikt, dat er zoveel rijkdom was, zoals er in de video wordt beweerd, is onzin. Veel mannen riskeerden hun leven op houten schepen, slechts een deel van de schepen kwam levend terug van een reis naar de Oost. Scheurbuik was en serieus probleem, er waren epidemieën door gebrek aan hygiëne. Riolering en toiletten werden pas uitgevonden in de 19de eeuw.

    Sylvie Ivanova’s NewEarth kanaal had wel een Russische documentaire over Inca bouwwerken op haar kanaal, die ze zelf niet had gemaakt, waar aantoonbaar onbekende technologie zichtbaar werd van meer dan 2000 jaar oud. Maar alle video’s die ze zelf maakt, zijn aantoonbaar onjuist. En ik ontdek dat op dezelfde manier als het uitgangspunt in de video, zoals, er staan sterforten in mijn stad die zeer evidente strategische functies hebben, gebouwd door Prins Maurits, die werd vergiftigd door de Jezuïeten.

  2. Werkelijk fantastisch dit gebeuren.
    Wat zijn we toch genaaid met z’n allen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *