Overige

Dr Reiner Fuellmich & Dr Mike Yeadon over zelf assemblerende structuren in mRNA-injecties | nanotechnologie

In deze aflevering van ICIC hebben Dr. Reiner Fuellmich en co-host Dr. Mike Yeadon een inzichtelijk gesprek met vier deskundigen over dit explosieve onderwerp.

Dr. David Nixon onderzoekt met behulp van donkerveldmicroscopie bloedmonsters van mensen die met mRNA-gebaseerde stoffen zijn geïnjecteerd en licht de resultaten toe met bijbehorende beelden. Er komen kristallijne, onnatuurlijke structuren aan het licht, die bij nadere beschouwing veranderen en kenmerken vertonen van een soort nano- of microtechnologie.

Dr. Ana Maria Mihalcea houdt zich intensief bezig met de ingrediënten van de Covid mRNA-stoffen. In het bijzonder ook met het zogenaamde “shedding effect” waarvan wordt aangenomen dat schadelijke uitscheidingen kunnen worden overgedragen van “gevaccineerden” naar “niet-gevaccineerden”.

Karen Kingston, wier onderzoeksinteresses de toxicologie en de analyse van klinische gegevens en de bestanddelen van de covid mRNA-stoffen omvatten, beklaagt zich erover dat alle maatregelen met betrekking tot een functionerend kwaliteitsbeheer bij de toediening van een zogenaamde nieuwe “vaccinatie” aan miljarden mensen over de hele wereld hebben gefaald en nog steeds niet worden uitgevoerd na de reeds slechte gegevenssituatie.

Voor elektrotechnisch ingenieur Shimon Yanowitz hebben de resultaten van zijn onderzoek aangetoond dat het om een soort microtechnologie gaat, aangezien de geïnjecteerde stoffen in het menselijk lichaam vreemd veranderen en kenmerken van elektronische circuits vertonen. Het is ook verontrustend dat de lipide nanodeeltjes in de stoffen zijn goedgekeurd als “technische apparaten”, zoals Karen Kingston meldt.

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Van Jail naar Freedom? Klik & Klaar! –>  Vriendenplek.nl 

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIMnl

X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 70 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 3.279 times, 1 visits today)