Overige

Edwin Selij: Jaap, Hugo en Mark willen jou op de IC

Jaap, Hugo en Mark willen je op de IC hebben denk ik. Check it out wat ik bedoel. Met deze video’s probeer ik mensen een beetje uit hypnose te halen. Het nieuws is daar perfect voor. Het gaat er niet om WAT er er staat, maar HOE het gebracht wordt. Het gaat er niet om WAT je hebt meegemaakt, maar HOE je erover denkt. Hypnose kan je helpen om het anders te bekijken. Wil jij daar meer van weten? Download dan mijn nu nog gratis boek erover https://edwinsgratisboek.nl

(Visited 1.330 times, 1 visits today)
4 thoughts on “Edwin Selij: Jaap, Hugo en Mark willen jou op de IC
  1. Die hebben niets te willen, pakken & afzetten moet je die doen! Stop zeveren, we weten toch al twee jaar dat ze keihard staan te liegen wereldwijd over Corona & verzonnen varianten, nix wetenschap, pure medische fraude al twee jaar, hun moeten met bewijzen komen, niet wij! Meet dan 6 miljoen prikdoden!

  2. Gelukkig blijft Gall en Gall ook open, en gaan de bibliotheken dicht, iedereen alcoholist en dom met kapot immuunsysteem en een lichaam als een zoutzak.
    De nieuwe normaal is geweldig, lekker in je uppie zuipen, en zoveel mogelijk binnen en dom blijven.
    Wanneer worden we van deze idiote overheid verlost?

  3. Wanneer? Als wij er gaatjes in hebben gemaakt, een eigen horizontaal volksbestuur hebben georganiseerd om het verticaal staatisme omver te werpen, stop met betogen, ga beter organiseren! Het is hun of wij, het is echt oorlog hoor! Anders gaan ze al uw kinderen met moordpriks vermoorden & niet alléén de kinderen, alle gewone mensen willen ze met medische fraude vermoorden, het is al lang beslist, ze voeren allemaal NWO agenda’s uit, luisteren gaan ze nooit meer doen!

  4. Verlies van reuk en smaakorganen is mijn inziens ook wel te relateren tot stralingsvergiftiging tot en met acute stralingsziekte (ARS in het Engels). Eh… iets met 5G toevallig? De nanodeeltjes in de lucht die straling geleiden? Of grafeen (hydr)oxide in etenswaren tegenwoordig? Waar zijn zink, seleen/selenium en magnesium onder andere goed voor? Vitamine A, C, E en CoQ10? Bestrijding van straling in het lichaam.

    Totdat er nu eens eindelijk adequaat dat vermeende virus wordt aangetoond, blijf ik erbij dat er heel iets anders “rondwaart”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *