Café Weltschmerz

Een nieuwe tijdlijn creëren – Peter Toonen met Tijn Touber

Peter Toonen in gesprek met muzikant, meditatieleraar en schrijver Tijn Touber over zijn in 2019 verschenen boek ‘Time Bender.’ Tijn was de oprichter van de succesvolle popgroep Loïs Lane en verkocht meer dan honderdduizend platen. Hij schreef acht boeken over de kunst van verlichting en is initiatiefnemer van het internationale meditatienetwerk Stadsverlichting. Toen Tijn van zijn uitgever de wat saaie opdracht kreeg om een meditatie manual te schrijven, ontstond bij hem de behoefte om onderzoek te gaan doen naar het grotere plaatje en antwoord te vinden op vragen die hij zichzelf al lange tijd stelde. Hij ging op zoek naar de werkelijke ontstaansgeschiedenis van de aarde en de mensheid. Tijdens dit proces kreeg hij via meditatie ingevingen en downloads die uiteindelijk resulteerden in het boek Time Bender. Met onder andere schrijver Dan Brown als voorbeeld, koos hij voor de romanvorm om te voorkomen dat zijn inzichten als zijn nieuwe waarheid zou worden beschouwd.

Time Bender beschrijft de ontdekkingstocht van een jonge popmuzikant die wordt meegesleept in een Galactische strijd. Hij ontdekt dat de mensheid wordt bedreigd en zich in een sleutelpositie bevindt om de kosmische conflicten voor eens en voor altijd op te lossen. De vraag is alleen: worden wij op tijd wakker om onszelf te herkennen en de tijd in ons voordeel te buigen. Het boek is inmiddels vertaald in het Duits, met dank aan zijn bijzonder contact met Christina von Dreien (2001). Christina behoort tot een nieuwe generatie jonge, evolutionaire denkers die het menselijk bestaan zien als een samenhang van kwantumfysica, neuropsychologie en spiritualiteit.

Verder spreken Peter en Tijn over de kracht van meditatie, de overeenkomsten tussen componeren van muziek en schrijven en over de tirannie waar wij ons wereldwijd in bevinden en hoe wij hier als mensheid mee om kunnen gaan.

Uit Time Bender: ‘Jullie Aarde is het derde grote experiment om een planeet te zaaien en zo de polariteiten op de lossen. Hopelijk zal dit het laatste experiment zijn. Jullie werken een kosmisch dilemma uit dat aeonen geleden begon. Jullie zijn oeroude conflicten aan het oplossen door deze thema’s in jullie tijd tot leven te brengen. Als jullie dat begrijpen – en leren van eerdere fouten – dan zal het Spel van leven evolueren naar een hoger niveau’.

(Visited 654 times, 1 visits today)
One thought on “Een nieuwe tijdlijn creëren – Peter Toonen met Tijn Touber
 1. https://www.bing.com/videos/search?q=Cancer+Cured+in+3+Minutes+-+Awesome+Presentatio&docid=608006784757006796&mid=57BF0A4C74E3533F6AC857BF0A4C74E3533F6AC8&view=detail&FORM=VIRE

  (((Cancer Cured in 3 Minutes Awesome Presentation by Gregg Braden)))
  Ultrasound beeldopnamen van n ziekenhuis dat geen medicatie gebruikt.. en waar 3 personen LIVE n tumor geheel laten verdwijnen in 3 minuten.

  Van het pedo clubje uit Rome krijgt u halve waarheden en hele leugens…!!!!!

  Jezus zei..Mattheus 18:20 (“waar twee of ((drie)) in Mijn Naam bijeengekomen zijn, daar ben Ik in hun midden”)….

  KJV
  ” Wat? weet gij niet dat uw lichaam de tempel is van de Heilige Geest [die] in u is, die gij van God hebt, en gij niet de uwe bent? – 1Kor 6:19

  HANDELINGEN
  7 vers48 Hoe de Allerhoogste woont niet in tempels die met handen zijn gemaakt; zoals de profeet zegt, – Handelingen 7:48 KJV U BENT DE TEMPEL VAN DE LEVENDE GOD

  Psalmen 82:6 “Ik heb gezegd: Gij zijt GODEN; en jullie zijn allemaal kinderen van DE ALLERHOOGSTE .

  Lukas 17:21
  ” Weet gij niet dat gij de tempel van God zijt, en [dat] de Geest Gods in u woont? – 1Co 3:16

  Dit is de heilige olie die in het Grieks “Christos” wordt genoemd. Dit is de Christus in ons, in ieder van ons. De olie wordt door de kleine hersenen uitgescheiden uit het heilige claustrum of “santa” claustrum. Het verhaal van de Kerstman komt voort uit deze innerlijke wetenschap omdat de Kerstman spirituele cadeautjes door je schoorsteen brengt!

  Achter elke belangrijke godsdienst en traditie gaat een geheim schuil, dat door de geschiedenis heen streng wordt bewaakt en waarvan het (((volstrekt verboden))) wordt dit mysterie aan het publiek prijs te geven.

  https://www.youtube.com/watch?v=gY1GBOnQe7o
  The Mystery of Adam and Eve – ROBERT SEPEHR
  Mantak Chia, een expert in Taoïstische filosofie, is een van de eersten die in het openbaar geheime Taoïstische tradities en technieken aan het Westen onthult, die vele millennia lang zorgvuldig werden bewaakt door keizers, hogepriesters, farao’s en andere elites.

  Het mysterie van bio-magnetische (sex)energie en transmutatie
  Occult Secrets of Vril, Kundalini, Tantra, Esoteric Transmutation – ROBERT SEPEHR
  https://www.youtube.com/watch?v=Qp79A6-fmgk&t=0s Sinds de oudheid is de symbolische verering van de slang in culturen over de hele wereld.

  SEX ENERGIE =Prana, Chi, Orgone, Vril, zijn allemaal soortgelijke woorden die worden gebruikt om levenskracht, of bio-magnetische energie, te beschrijven. In het Taoïsme is het doel van spirituele oefening het harmoniseren van iemands wil met de Natuur, of “Eén worden met de Tao”. Dit omvat meditatieve en morele praktijken om ‘moeiteloze actie’ te bereiken, en om de fysieke, mentale, emotionele en spirituele vitaliteit te maximaliseren. https://atlanteangardens.blogspot.com…

  Zie > SANTOS BONACCI: VATICAANSE GESCHIEDENIS EINDELIJK ONTHULD.
  The Sacred Secret Of The Christ Within (presented by Santos Bonacci)
  (1) https://www.youtube.com/watch?v=4kneX0WUaXI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *