Klagemauer

Psychozyme dimensies – het laatste geheim! – Nederlands ondertiteld

 

In deze toespraak belicht Ivo Sasek de onontbeerlijkheid van democratische wereldbesluiten. Hij onthult stap voor stap de verslavende ontwikkeling van wereldleiders die ons steeds meer kwellen – beginnend met hun verslaving aan heb- en machtzucht, met hun veelzijdige machtsmisbruik, leidend naar adrenochroom verslaving, de drug gemaakt van het bloed van gemartelde kinderen, eindigend met hun laatste drug in de drugsketen: het lijden van volkeren, om hun psychozyme verslaving te stillen … Sasek legt deze nieuwe term hier uit – het is de moeite waard om eens te kijken!

(Visited 977 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Psychozyme dimensies – het laatste geheim! – Nederlands ondertiteld
  1. De cirkel is rond. Helemaal duidelijk. Terug naar het oude normaal is opnieuw een gevangenis bouwen. Dat gaan we niet doen. We gaan resetten. Dat wordt niet de reset van de adrenochroom verslaafden. Dat kan ik verzekeren. Wakker worden is de sleutel naar een nieuwe wereld.

  2. Rumsveld is een Cult lid. Ze doen er allemaal aan in meer of extreme mate het is Psychopathisch, maar het voedt zichzelf met extreem leed en laait tot een extreem vuur, de Luciferische kracht zuigt deze mensen steeds verder in de extemiteiten. Maar het is al zo oud als de mensheid.
    Wij moeten ieder voorzich kiezen om daar ver van te blijven en los te staan van de vlammende woedenden Luciferische machten.
    Zij hebben een orgie van het Kwaad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *