Overige

Een toch al zeer gewelddadige overheid initieert geweld in Almelo

 

Langzaam maar zeker is de overheid bezig om zich steeds meer en openlijk gewelddadig op te stellen naar de burgers. De overheid is natuurlijk al twee jaar bezig met geweld. Iedereen die een andere gedachtegoed heeft dan de overheid krijgt te maken met de wapenstok. De overheid heeft er geen enkele moeite mee dit geweld openlijk uit te lokken door een nare speciale groep, genaamd Romeo’s. U kent ze wel, de “mannen” zonder zelfdenkend vermogen, die van geweld houden, maar al te vaak met bedekkende kleding, maar vol met adrenaline, klaar om wat gewoon lopende demonstranten op te pakken.

Het zal velen duidelijk zijn dat het beleid van de overheid doorgedrukt gaat en moet worden. Niet goedschiks, dan maar kwaadschiks, maar luisteren zal u!

Dit volslagen waanzinnige beleid roept de vraag op, hoe lang de burgers dit nog pikken. Er is bijna niemand meer te vinden die nog een goed woord over heeft voor deze overheid en haar beleid, zelfs als de corrupte media het voordeel via polletjes en/peilingen anders doet vermoeden.

Een andere vraag die het oproept is: zoekt de overheid bewust naar geweld om later met nog meer en nog extremer geweld in te kunnen grijpen om haar zin door te drijven?

Betrouwbaar is de overheid allang niet meer! Pas op beste mensen, de overheid heeft niets goeds met u voor, getuige vandaag, een dag in Almelo, waar de politie en de idiote Romeo’s zich weer eens van hun slechtste kant lieten zien. Het is duidelijk dat de politie, de ME, met hun ondergrondse Romeo’s niet in dienst zijn van de burgers.

De laatste vraag die het oproept is, hoe lang kunnen de burgers nog hun geduld bewaren tot dat de bekende bom ontploft? Of gaan zij dezelfde weg bewandelen als de overheid en gaat men over tot geweld? Hopelijk verlagen wij als burgers ons niet tot dat niveau van de overheid, en krijgt men het voor elkaar vreedzaam de overheid en hun waanzinnige ideeën naar huis te sturen, en organiseren we nieuwe verkiezingen!

We hebben een chronologische video samengesteld van deze dag, de bron van deze samengestelde beelden is afkomstig van: Kees, https://twitter.com/Kees71234

Natuurlijk steunt onze boeren en hangt u de vlag!

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken
hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Op Fb hebben we dat ervaren. De pagina van Het Andere Nieuws is er, na enkele verblijven in de FB jail, inmiddels permanent verwijderd. Belangrijk dus om te weten
hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 1.909 times, 1 visits today)
16 thoughts on “Een toch al zeer gewelddadige overheid initieert geweld in Almelo
 1. Wat is het toch triest om dit alweer te zien, dit gedrag van de regelrechte Gestapo anno 2022 uit Nederland. Schaam je kapot, maar het komt bij hen niet binnen, die gebrainwashte gelegaliseerde criminelen in hun bijenpakjes. Mijn bloed kookt voor dit soort onrecht, gewone burgers in elkaar slaan, willekeurig arresteren en mishandelen. ik hoop dat ze letterlijk allemaal een heel kort leven lijden in pijn, dit zijn geen mensen die het verdienen te leven. Weg ermee. Jullie in die bijenpakjes hebben echt geen functie voor de maatschappij, jullie hebben een functie voor het corrupte regime dat ons allemaal kapot wil maken. Wat een low lifes zijn jullie, ik spuug op jullie stelletje ongedierte.

 2. Wat Holland ontsierd
  Is dat in dit koninkrijk der nederlanden de misdaad welig tiert
  Terwijl de anti-misdaad “macht” de burger verkracht
  Het liefst met drie tegen één,
  Zo’n soort “macht” is niets meer dan gemeen

  Ga boeven vangen woutentuig

 3. Heb geen illusies dat “gesprekken” het gaan oplossen, ze zullen je hoogstens aanhoren, maar verder ook niet. Kijk de geschiedenis, her en der, alleen geweld beantwoorden met geweld zal gaan helpen. Als je het over je heen laat komen is dat voor de securitate alleen maar een aanmoediging om hun geweld op te drijven en ons in een hoek te drijven waar we nooit meer uitkomen, totdat de 5% verzetsmensen (5% is een gemiddeld percentage gedurende de jaren van mensen die verzet pleegden) in het geweer komen, ze uitgemaakt worden voor terrorist maar uiteindelijk een groot aandeel zullen hebben in de vrijheid van een land of gedeelte van een land.

 4. Heb de video niet kunnen bekijken aangezien ik elke seconde het loading icoontje krijg,jammer.

 5. We zitten op exact de zelfde lijn en over fysieke acties praat ik hier niet, maar doe het in het grootste geheim!

 6. Het aantal nsb-ers en het aantal bs-ers overtrof het aantal echte verzetsmensen in WO II en we zitten nu
  in de voortzetting door Schwab, Rotschilds en Rockefellers van exact dezelfde oorlog!
  Sorry, ik vergat nog ff de royals, de sinaasappelen van Oranje!

 7. Hopelijk verlagen wij als burgers ons niet tot dat niveau van de overheid, en krijgt men het voor elkaar vreedzaam de overheid en hun waanzinnige ideeën naar huis te sturen, en organiseren we nieuwe verkiezingen! Quote.

  Wel, een illusie als desillusie!

  Moordenaars stop je in hun werk met hulp van moordenaars, maar die laatste moordenaars gaan door en daarom
  moet je zelf moorden op een terughoudende wijze en geen hulpmoordenaars inhuren.

  Een akelig dilemma voor schapen!

 8. Tsjaa, dan moet je maar 5 G nemen..

  Nee hoor, geintje, ik had hetzelfde euvel. Het werd een hele zit maar wel de moeite waard..

 9. Er is bijna niemand meer te vinden die nog een goed woord over heeft voor deze overheid

  Weet je dat zeker? Lees anders een keer op twitter.

 10. De Afslag naar de Nieuwe Wereld. Geen tijd meer in de oude steken.
  2 AUGUSTUS 2022 / ADMINISTRATOR
  Als je het besluit neemt om al je energie positief aan te wenden, moet je gebruik maken van de juiste “afslag” en alles in jezelf investeren.

  We zullen moeten stoppen met het proberen te overtuigen van anderen omdat je daarmee positieve energie inruilt voor negatieve energie. Het vinden van de juiste afslag kun je alleen als je weet waar je staat. Daartoe moeten we accepteren dat wij en onze voorouders de laatste eeuwen van A tot Z zijn voorgelogen. ALLES is anders.

  Wij kiezen voor een andere tijdlijn als welke voor ons zou zijn voorbestemd en gepropageerd door ongekozen figuranten namens de macht die onze Moedr Aarde heeft gekaapt en verwoest. Deze route kent de sleutelwoorden transhumanisme, Artificial Intelligence, controle en volggedrag. Er is geen keuze meer, alles is voorbestemd.

  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/08/02/de-afslag-naar-de-nieuwe-wereld-geen-tijd-meer-in-de-oude-steken/

 11. Spitting by itself will not do @simon
  DO SOMETHING
  ACTION
  OH WAit, we are in the holle land
  Stelletje meelzakken

 12. Politieagenten hebben een flink pak slaag nodig. Niet een paar klappen maar een flink pak slaag. Ik denk dat ze dat binnekort een keer gaan krijgen. Ik hoop dat er echt tientallen gewonden vallen aan de kant van de agenten. Ze hebben het verdient en ze hebben het nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *