Overige

Endgame: Blauwdruk voor mondiale slavernij – Nederlands ondertiteld

Alex Jones – Endgame (2007)

Voor de Nieuwe Wereldorde is een wereldregering nog maar het begin. Als die eenmaal geïnstalleerd is, kunnen ze hun plan uitvoeren om 80% van de wereldbevolking uit te roeien, terwijl ze de ‘elites’ in staat stellen voor altijd te leven met behulp van geavanceerde technologie. Voor de eerste keer onthult filmmaker Alex Jones hun geheime plan voor de uitroeiing van de mensheid: Operation ENDGAME.

Jones beschrijft de geschiedenis van de bloedige opkomst van hoe de mondiale elite aan de macht komen en onthult hoe ze dictators hebben gefinancierd en de bloedigste oorlogen hebben gefinancierd – orde scheppen in chaos om de weg vrij te maken voor het eerste echte wereldrijk.

Kijk hoe Jones en zijn team de ongrijpbare Bilderberg Group volgen naar Ottawa en Istanbul om hun geheime bijeenkomsten te documenteren, en wees er getuige van dat mondiale spilfiguren de wereldagenda bepalen en de Derde Wereldoorlog ontketenen.

Leer meer over de vorming van het transportcontrolenetwerk in Noord-Amerika, dat voor altijd een einde zal maken aan de Amerikaanse soevereiniteit.

Ontdek hoe de beoefenaars van de pseudo-wetenschappelijke eugenetica (rasverbetering) de controle over regeringen over de hele wereld hebben overgenomen als middel om ontvolking door te voeren.

Bekijk de voortgang van de naderende ineenstorting van de Verenigde Staten en de vorming van de Noord-Amerikaanse Unie.

Nooit eerder heeft een documentaire alle stukjes van de duistere agenda van de globalisten verzameld. Endgame’s meeslepende kijk op gruweldaden uit het verleden, begaan door degenen die proberen de toekomst te bepalen, levert informatie op die de controlerende media al meer dan 60 jaar minutieus gecensureerd hebben. Het onthult volledig het programma van de elite om de aarde te domineren en het goddeloze plan in de hele menselijke geschiedenis uit te voeren.

Endgamel is geen samenzweringstheorie, het is een gedocumenteerd feit in de eigen woorden van de elite.

(Visited 705 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Endgame: Blauwdruk voor mondiale slavernij – Nederlands ondertiteld
  1. Alex Jones? De Alex Jones die in een rechtbank heeft verklaard een typetje te spelen? Die heeft erkend alles te verzinnen en te doen alsof, omdat dat nu eenmaal geld genereert? Die Alex Jones toch?
    Juist.
    Endgame is de zoveelste leugen over “globale elites” die “80% wil uitroeien” en ander geneuzel dat door trieste machteloze irrelevante typetjes die wetenschap niet snappen wordt geslikt als zoete koek, teneinde zich maar een beetje belangrijk en slim te voelen. .

  2. Heb je deze docu bekeken? Heb je ook inhoudelijke argumenten? Wat is er niet waar? Want ik wil het ook niet geloven. Kom,open mn ogen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *