Overige

Erick’s tussendoortjes – Ondertussen in Australië

Australië is letterlijk een halve wereld hier vandaan, maar de speech in deze video had letterlijk in bijna elk parlement ter wereld gehouden kunnen worden. Net zoals in bijna alle landen op hetzelfde moment dezelfde maatregelen werden genomen en dezelfde taal werd gebezigd: “het nieuwe normaal,” “een vaccin is de enige uitweg uit de crisis,” “het vaccin is veilig en effectief,” etc. Zoiets moet toch de wenkbrauwen doen fronsen.

Dan ga je nadenken, duidelijk is dat er een centraal aansturende factor moet zijn. In dit geval kom je dan uit bij de Wereldgezondheidsorganisatie en ontdek je twee sinistere zaken; de grootste gever aan de WHO blijkt de ogenschijnlijk sullige multimultimiljardair Bill Gates te zijn, wie kent hem niet, Amerika’s grootste grootgrondbezitter, afkomstig uit een nest van eugenetisten (wie betaalt bepaalt?). Leuk weetje nog over Gates. Tegen hem loopt in India een aanklacht wegens… massamoord. Vanwege zijn medeverantwoordelijkheid bij het “vaccin” van AstraZeneca. Naast betrokkenheid bij de dood van acht vrouwen die het HPV-”vaccin” kregen. Eerder liep er al een aanklacht in India tegen Gates vanwege zijn betrokkenheid bij een “vaccinatieprogramma” tegen polio. Zo’n 450.000 kinderen kregen na inspuiting nieuwe verlammingsverschijnselen en hun leven was verwoest nog voor het was begonnen. Zo’n lieve en aardige man, die Bill.

En verder ontdek je dat het hoofd (!) van diezelfde WHO, Tedros Adhanom Ghebreyesus, door kandidaat voor de Nobelprijs voor de Vrede en Ethiopië-kenner David Steinman wordt beschuldigd van… genocide.

Steinman zei tijdens een digitale persconferentie dat Tedros zich schuldig heeft gemaakt aan genocide en misdaden tegen de menselijkheid doordat hij niets deed om wandaden van regeringsfunctionarissen te voorkomen in zijn periode als minister van Buitenlandse Zaken van Ethiopië van 2012 tot 2016.

Ook hier weer een duidelijk patroon. Het maakt bijna niet uit welke “respectabele” hoogwaardigheidsbekleder je onderzoekt. Hoe vaak blijkt niet dat ze ooit betrokken waren bij smerige zaakjes? Het lijkt bijna een kwaliteit die strekt tot aanbeveling voor hoge posities, waar men macht heeft over vele miljoenen, soms miljarden medemensen.

Iemand met zijn normale cognitieve functies intact moet zich hierbij toch afvragen hoe het in hemelsnaam mogelijk is dat dit soort schimmige figuren telkens weer terecht komen op dergelijke plekken. “het stinkt als morgen de hele dag,” zou mijn opa hebben gezegd. Een ander zou zeggen: Stront komt altijd bovendrijven.”

Het was de WHO, onder leiding van iemand die mogelijk verantwoordelijk was voor massamoord, voor een groot deel betaald door Bill Gates, beschuldigd van massamoord, die de centraal aansturende factor was bij het uitroepen van de “pandemie” en bij het aanbevelen van de maatregelen.

Als mensen toch wisten…

Wederom is de vertaling gedaan door Erick van Dijk, waarvoor een diepe buiging!

U kunt Erick volgen via zijn eigen Bitchute kanaal: https://www.bitchute.com/channel/Dn2nOjrl76U1/

Ook is Erick te volgen via het censuurvrije Vriendenplek: https://vriendenplek.nl/ErickvanDijk

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken
hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Op Fb hebben we dat ervaren. De pagina van Het Andere Nieuws is er, na enkele verblijven in de FB jail, inmiddels permanent verwijderd. Belangrijk dus om te weten
hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 827 times, 1 visits today)
One thought on “Erick’s tussendoortjes – Ondertussen in Australië
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *