Overige

Erick’s tussendoortjes – Een gevaar voor de democratie

Een korte maar tekenende video tussendoor.

Er zijn nog heel veel mensen in de wereld, zo ook in Nederland, die Amerika nog steeds een geweldig land vinden. De kans lijkt me nagenoeg 100% dat hun hoofden in hun kneedbare jaren als weerloze kinderen allemaal zijn volgestopt met dezelfde onzin, bv. “hoe Amerika ons heeft bevrijd van Hitler en de nazi’s” (geen typefout trouwens, ik weiger een hoofdletter toe te kennen aan nazi’s, maar dat ben ik dan weer…). Het waren de Russen, trouwens, niet de Amerikanen, en aan nazisme is nooit een einde gekomen, het is springlevend, maar dat is weer een ander verhaal.

Verder is iedereen die veel Amerikaanse films en series heeft gekeken, ik heb het al vaker genoemd, want het fenomeen is alom tegenwoordig, volledig geconditioneerd door een met opzet zo gecreëerd droombeeld dat zij, in hun onwetendheid, aanzien voor werkelijkheid. De perceptie-deceptie, zoals één van mijn mentoren, David Icke, het zo mooi beschreef.

Ook in de documentairereeks van Derrick Broze, De Machtspiramide, waaraan ik momenteel werk zagen we in het deel Machtig Hollywood al hoe de lijnen lopen tussen het Grote Geld, de Inlichtingengemeenschappen en de zeer invloedrijke Amerikaanse filmindustrie.

Er is een hele aflevering gewijd aan Machtige Media, daar zien we hetzelfde patroon, en de achterliggende agenda. Een aanrader, net als de hele serie, voor de beginnende onderzoeker.

Dat ziet er voor een niet-Amerikaan zo overgeacteerd uit. Lokaal en regionaal wordt men daar wijsgemaakt te worden voorzien van plaatselijk nieuws, dat natuurlijk overal anders is. “Lijkt me logisch,” zou Johan Cruijff zeggen. Dat zal voor een deel ook vast zo zijn, maar het is één van de meest krachtige wapens waar duistere machten gebruik van maken via de mainstream media, het vermengen van feitelijkheden die makkelijk te controleren zijn en daarmee de geloofwaardigheid verschaffen, met iets dat zij zo diep mogelijk willen implanteren in zoveel mogelijk hoofden.

Bijvoorbeeld iets zeer zorgwekkends dat een extreem gevaar vormt voor de “democratie.

Weer een sterk staaltje satanische omkering, iets waar Mark Devlin al veel over schreef in Muzikale Waarheid deel 1, of combineer de woorden “satanisch” en “omgekeerd” in een zoekopdracht op Niburu.co (50 resultaten).

Kijk hoe mensen met een groot hart, die veel moeite doen om informatie te geven die mensen kan helpen los te breken uit hun conditioneringen, worden omschreven.
Tis een beetje “wat je zegt ben je zelf…”

Wederom is de vertaling gedaan door Erick van Dijk, waarvoor een diepe buiging!

U kunt Erick volgen via zijn eigen Bitchute kanaal: https://www.bitchute.com/channel/Dn2nOjrl76U1/

Ook is Erick te volgen via het censuurvrije Vriendenplek: https://vriendenplek.nl/ErickvanDijk

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken
hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Op Fb hebben we dat ervaren. De pagina van Het Andere Nieuws is er, na enkele verblijven in de FB jail, inmiddels permanent verwijderd. Belangrijk dus om te weten
hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 916 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Erick’s tussendoortjes – Een gevaar voor de democratie
  1. Zeer gevaarlijk voor onze democratie dat nepnieuws.
    Bijna kreeg ik het idee dat Klaus Schwab, Rutte en Kaag
    nieuwe nazi’s zijn die onmiddelijk door een krachtig verzet
    in een hinderlaag genadeloos neergemaaid moesten worden
    om vele vaccinatiedoden te voorkomen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *