Café Weltschmerz

Erik Boomsma – Hoe kon dit gebeuren?

In deze 10e aflevering laat Erik Boomsma ons de ge-update cijfers van 4 December 2021 uit het Centraal Bureau van de Statistieken en uit het medicijnen-bijwerkingen meld- en registratiesysteem EudraVigilance van het Europese Medicijnen Agentschap (EMA) van de Europese Unie zien.

Omdat inmiddels vaststaat dat de onderrapportage uit dit meldsysteem een onderrapportage van 94% kent (dat betekent dus dat ze slechts 6% van de werkelijkheid laten zien), moeten alle cijfers gedeeld worden door 6 en vermenigvuldigd met 100. En dat doet Erik dan ook. De resultaten zijn schokkend.

En op hetzelfde moment dit alles zich voor onze ogen afspeelt, suggereert mevrouw Ursula von der Leyen als voorzitter van de Europese Commissie, dat de Code van Neurenberg – die na de 2e Wereldoorlog in 1947 werd opgesteld om medische experimenten op mensen aan strikte voorwaarden te verbinden – af te schaffen. Maar ook hier blijkt weer een enorme belangenverstrengeling met de Farmaceutische Industrie achter te zitten. Mevrouw Ursula von der Leyen is niet alleen gehuwd met Heiko von der Leyen, die directeur is van het Amerikaanse biotech bedrijf Orgenesis, dat gespecialiseerd is in cel- en gentherapieën en ook in cell-gebaseerde vaccines voor SARS-Cov-2 (Covid-19).…, maar zij onderhoud ook zeer nauwe contacten met de Top-Functionarissen van de producenten van de Covid-19 gen-therapie-substanties.

Ten slotte stelt Erik ons nogmaals de vraag: “Hoe kon dit gebeuren?”. En het antwoord is duidelijk en helder!

Wilt u de Powerpoint-presentatie van Erik Boomsma downloaden? Dat kan op onderstaande link:
https://www.dropbox.com/s/hn7l7gpwsxyv2l4/De%20cijfers%20van%204%20December%202021.pptx

Wilt u de wekelijkse sterftecijfers van het CBS zelf bekijken? Dat kan op onderstaande link:
https://opendata.cbs.nl/statline/#/CBS/nl/dataset/70895ned/table

Wilt u de vaccinatieschade-cijfers van EudraVigilance zelf bekijken? Dat kan op onderstaande link:
https://www.adrreports.eu/en/search_subst.html#

Wilt u een Stap-Voor-Stap uitleg krijgen voor het bekijken van de cijfers uit EudraVigilance?  https://hetanderenieuws.nl/erik-boomsma-spoedcursus-wakker-worden/

(Visited 2.188 times, 1 visits today)
4 thoughts on “Erik Boomsma – Hoe kon dit gebeuren?
 1. GEPLANNED?
  Ich habe es nicht gewüsst, sagte Ursula? Of de oorlog aan eu-burger verklaard?
  FDA en RIVM moeten toch eens deze cijfers anders interpreteren als dat ze het afgelopen jaar gewend zijn te doen?
  Of zijn ze verdoofd door medicatie?
  Conclusie; Je mag niet dood gaan aan corona(vaccin) maar wel aan de andere ziekten veroorzaakt als bijwerking van dit vaccin!
  Zelf nooit geen griep gehad, je denkt toch niet dat ik een expirimenteel medicijn met zulke bijwerkingen en met mijn persoonlijke tekortkomingen, zoals menigeen kunnen hebben, mezelf niet laat inspuiten!
  Heb het echt te doen met de personen, die zo’ n vertrouwen in hun leiders hebben, dat ze opgescheept zijn met de bijwerkingen. Dat ik vind dat dit nooit zonder tribunaal aan ons voorbij mag gaan! En de angsten voor corona aangepraat door verantwoordelijke overheden, die personen naar de spuiten gedreven hebben?
  NOOIT CODE NEUREBERG PROCESSEN SCHRAPPEN!
  Amehoela!

 2. In de samenvatting zou wat mij betreft wel mogen staan dat Erik komt tot MEER DAN ZES MILJOEN DODEN a.g.v. het ‘vaccinatie’-programma (uitgaande van een rapportage van 6%, wat denk ik heel reëel is). Volgens mij zouden wij dat van de daken moeten schreeuwen. Constant en bij iedere gelegenheid. Dat zou bij een flink aantal mensen de schellen van de ogen doen vallen.
  Dank voor al je noeste arbeid Erik. God bless.

 3. De heer Boomsma meldt alleen nog maar de prikdoden vlak na het moment dat iemand gecategoriseerd wordt als ‘gevaccineerd’. Een gevaccineerde is een iemand die drie weken na de tweede prik nog leeft. De mensen die wel geprikt worden, maar niet de grens ‘gevaccineerd’ halen, worden dus niet vermeld in de database. En waarschijnlijk ingeboekt als ongevaccineerde covid-19 dode. Dus het werkelijke sterftecijfer kan nog wel eens veel hoger liggen.
  Komt nog bij dat de heer Boomsma ook de bijwerkingen telt, en achter die bijwerkingen kan een diagnose op vervroegd overlijden zitten. Bijvoorbeeld de ontsteking van de hartspier, die chronisch is en zal blijven en waarvan de kans op overlijden is 60% binnen drie jaar. Voor de volledigheid is het beter het verloop van de sterfte over de komende drie / vijf jaren te modelleren, door voor elke bijwerking (behalve de dood) de kans op overlijden binnen de drie / vijf jaar te verwerken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *