Ella Ster

Ella Ster*: EUROPA Biolab in Erasmus Universiteit Rotterdam maakte dodelijker griepvirus

Europarlementariër Marcel de Graaff (Forum voor Democratie, FVD) was te gast bij Simon van Groningen voor een nieuwe aflevering van Het Gesprek. Ze spraken onder meer over corona, mRNA-injecties, oversterfte, corruptie in de politiek, Oekraïne en nog veel meer. De Graaff laat zich in het Europees Parlement als één van de weinigen kritisch uit over de genoemde onderwerpen.

Bron: Artsen voor Vrijheid België

Er wordt vaak beweerd dat in Polen en Hongarije de rechtsstaat onder druk staat en persvrijheid onder vuur ligt.

“Daar zou het hoogste gerechtshof niet onafhankelijk zijn, want daar worden de rechters door de politiek benoemd. En in Nederland dan? De Tweede Kamer bepaalt gewoon wie er bij de Hoge Raad komt te zitten. En kijk eens eventjes naar de media en wie zitten daar in de top? Dat zijn allemaal oud-politici.”

M. DE GRAAFF

Controversieel biolab van Erasmus Universiteit Rotterdam

De Graaff benoemde ook het biolab van de Erasmus Universiteit Rotterdam, waar ze het griepvirus dodelijker hebben weten te maken.

“Hartje Rotterdam. Een griepvirus ontwikkelen dat dodelijker is dan het bestaande griepvirus en airborne, met andere woorden: dat door de lucht verspreid kan worden. En dat ga je in hartje Rotterdam doen.”

“Alle internationale verdragen zeggen dat dit niet mag. Waar zijn ze mee bezig? En dat weet een minister van Volksgezondheid. Ze zijn bezig met voor God spelen. Ze zijn bezig met DNA-manipulatie. En dat is dat mRNA ook. Ze verprutsen het.”

M. DE GRAAFF

In oktober 2022 stelde hij de Europese Commissie (EC) vragen1 over het onderzoek van de Erasmus Universiteit, en merkte op dat de ontwikkeling van dit virus in strijd is met het Verdrag biologische wapens van 1972. De EC weigerde zijn vragen volledig te beantwoorden en was ook niet van plan Nederland in dit verband aan te spreken2.

Ella Ster | Bron: ellaster.nl

 

 

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 273 times, 1 visits today)
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *