Ella Ster

EUROPA Truth Be Told Rally, Londen: Een stem geven aan gewonden en nabestaanden

Op 21 januari gooiden demonstranten witte rozen over de hekken van 10 Downing Street (het woon- en werkadres van de Britse premier) om de slachtoffers van de Covid-vaccinatieschade te eren. Dit was samen met een vreedzame optocht naar het kantoor van de BBC, onderdeel van een serie protestacties van de Truth Be Told Rally.

De demonstratie in Londen is onderdeel van de Covid Vaccine Victim Awareness Month, met een maand lang protestacties die in verschillende Britse steden zijn gepland of gehouden. Zo waren er eerder deze maand acties in Sheffield, Edinburgh, Birmingham en Bristol en is er op 31 januari nog een demonstratie in Manchester gepland. In Londen werd een podium geboden aan diverse sprekers en vaccinatieslachtoffers. De bekendste sprekers waren Robert F. Kennedy, Jr. en Dr. Robert Malone.

De demonstraties zijn georganiseerd door Covileaks, een Britse organisatie die in juni 2020 is opgericht door Fiona Hine, “ontstaan als reactie op de propaganda van de mainstream media en de verkeerde informatie van de overheid over de Covid-19 ‘pandemie’.” Met hun belangrijkste doel “om een stem te geven aan de mensen met vaccinatieschade en de nabestaanden.”

Truth Be Told demonstratie in Londen op 21 januari 2023

Het doel van deze campagne is bewustmaking van de schade, met inbegrip van levensveranderende verwondingen en sterfgevallen als rechtstreeks gevolg van de Covid-19-vaccins. Ook met het oog op ondersteuning van verschillende groepen in hun missies en campagnes. “We moeten de publieke perceptie veranderen die het gevolg is van de onderdrukking van de feiten door de mainstream media.”

Tijdens de massale opkomst in Londen scandeerden de mensen “shame on you” (schaam je), gericht aan de BBC vanwege hun eenzijdige berichtgeving tijdens de pandemie en vaccinatiecampagne. Eerder deze maand beplakten demonstranten de zes kantoren van de BBC met posters van de overleden vaccinatieslachtoffers en leuzen zoals: “De BBC is het virus”. Ook in andere Europese steden waren protestacties om de vaccinatieslachtoffers te herdenken, zoals de stille mars in Turijn, en andere Italiaanse steden zoals Genua en Verona. > Telegram

Het blijft belangrijk om het fenomeen vaccinatieschade onder de aandacht te brengen, als tegenwicht voor de overheidspropaganda dat de injecties “veilig en effectief” zouden zijn, terwijl de oversterfte en bevindingen van balsemers en onderzoekers het tegendeel bewijst.

> Video van de Truth Be Told Rally op de website van Children’s Health Defense

> Bron: Ella Ster

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Belangrijk dus om te weten hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Facebook – https://www.facebook.com/hetanderenieuwsnl

Facebook zusterpagina : https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Natuurlijk via www.hetanderenieuws.nl

En via het censuurvrije Vriendenplek.nl  https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Hier kun je in vrijheid reageren en communiceren!

(Visited 603 times, 1 visits today)