Overige

Europarlementariër brengt goed nieuws: ‘Het kaartenhuis stort in elkaar, ze hebben gefaald!’

Onlangs haalde Europarlementariër Virginie Joron de bekende Franse tropenarts en vaccinexpert professor Christian Perronne naar het Europees Parlement voor een conferentie. Europarlementslid Christine Anderson verzorgde de openingsspeech.

Perronne werd door de Franse regering vervolgd vanwege zijn kritiek op het coronabeleid, maar onlangs door de tuchtkamer van de Franse orde van artsen volledig gerehabiliteerd. De arts stelde onder meer dat mondkapjes en lockdowns niet werken en dat het gevaar van corona zwaar werd overdreven. Hij kreeg in het Europees Parlement een staande ovatie.

“Er waait een wind van verandering. Hun kaartenhuis stort in elkaar,” zei Anderson naast een glimlachende Perronne. “Ik ben het zat om een covidioot genoemd te worden.”

Het was één grote leugen
Dat de ontwikkelingen zich momenteel in rap tempo opvolgen, hebben we te danken aan Europarlementariër Rob Roos (JA21), die een Pfizer-directeur in een hoorzitting vroeg of het coronavaccin vooraf is getest op het voorkomen van de verspreiding van het virus. Nee, antwoordde ze. ‘Je doet het voor een ander’ was dus altijd een leugen, aldus Roos.

“We weten nu allemaal dat de mensen zijn voorgelogen,” benadrukte Anderson. “Het was één grote leugen. Alle maatregelen die overheden hebben getroffen – het inperken van vrijheden, het opsluiten van mensen in hun huizen – waren gebaseerd op die ene grote leugen.”

Onder grote druk
Ze zei vastbesloten te zijn om de onderste steen boven te halen. Anderson wees erop dat dit alles niet mogelijk was geweest zonder de enorme steun van al die mensen die de straat opgingen uit onvrede met het coronabeleid. “Dank daarvoor.”

Anderson merkte verder op dat EU-baas Ursula von der Leyen onder grote druk staat om de vaccincontracten openbaar te maken. Mensen hebben het recht om te weten wat er in die contracten staat, wat er in de sms’jes staat die ze naar Pfizer-baas Albert Bourla heeft gestuurd, zei het Europarlementslid.

Ze hebben gefaald
“De mensen moeten weten wie ze verantwoordelijk kunnen houden. Het draaide nooit om de volksgezondheid, het draaide nooit om het breken van golven, het draaide altijd om het breken van mensen. Maar – en dat is het goede nieuws – ze hebben gefaald! Het is ze niet gelukt. En daar ben ik heel trots op.”

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Van Jail naar Freedom? Klik & Klaar! –>  Vriendenplek.nl 

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIMnl

X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 70 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 1.436 times, 1 visits today)