Café Weltschmerz

Verzonnen verhalen met een politieke doelstelling – Peter Toonen en Frank Smits

In de serie boeken gaat Peter Toonen dit keer in gesprek Frank Smits (1959) over zijn recent verschenen boek ‘Mythes’. Frank is naast schrijver, civieltechnisch en bouwtechnisch ingenieur. Door het zien van de film ‘Zeitgeist 1, the movie’ werd hij getriggerd op zoek te gaan naar de ‘objectieve waarheid’ over de aanslagen van 9/11. Zijn onderzoek naar de vliegroutes en de vliegtuigen bracht hem bij zijn ‘smoking gun’: de radarbeelden, de bandopnames van gesprekken met vliegverkeersleiders en de vliegtuigwissels van de passagiersvliegtuigen. Pas toen hij het originele plan van de aanslagen ontdekte en de fouten die tijdens de uitvoering waren gemaakt, had hij zichzelf voor de volle 100% overtuigd van de ‘objectieve waarheid’: de aanslagen waren ‘false flag’.

In 2016 schreef hij onder het pseudoniem Dik Kok de fotografische boeken ‘De andere waarheid’. Ook maakte hij een aantal animatiefilms van de vliegroutes en de vliegtuigwissels die George van Houts gebruikte voor zijn theatershow ‘KomPlot’. Na het zien van de VPRO-documentaire van Geert Mak ‘De piloot die uit de cockpit sprong’, werd het voor Frank tijd voor een nieuw boek: ‘Mythes’. Hoewel hij dit boek ook schreef onder zijn pseudoniem Dik Kok (de vrije Engelse vertaling van Jan Lul) besloot hij recent om achter ‘de brede rug’ van George van Houts vandaan te komen en zelf zijn boeken te gaan promoten. De keuze voor de vrije Engelse vertaling van ‘Jan Lul’ komt voort vanuit het gevoel dat de regering uitstraalt dat geen enkele burger voor hen meer waard is dan een Jan Lul.

De documentaire van Geert Mak en de VPRO bracht hem ook bij het boek van Geert Mak ‘Grote Verwachtingen’, waardoor hij opnieuw werd aangespoord om onderzoek te doen naar het werkelijke leven van Osama bin Laden. In het boek ‘Mythes’ wordt de schokkende ‘objectieve waarheid’ van tal van verzonnen verhalen onthult. Machthebbers maken vaak op heel grote schaal misbruik van verzonnen verhalen. Mythes beschrijft een aantal van deze verhalen die in het verleden de loop van de geschiedenis sterk hebben beïnvloed. Daarnaast behandelt het boek een aantal verzonnen verhalen die de hedendaagse geschiedenis bepalen en de toekomst van onze geschiedenis mede vorm gaan geven.

www.911deanderewaarheid.nl

(Visited 469 times, 1 visits today)
One thought on “Verzonnen verhalen met een politieke doelstelling – Peter Toonen en Frank Smits
 1. HANDLANGERS van het elitaire moordenaarstuig.
  Ik heb de sterke indruk dat de zogenaamde nieuwe media ook in dienst zijn van Klaus en kameraden en de bodem van de beerput laten wat hij is.
  Zwijgen uit eigenbelang (polpulariteit bijv.)
  is de allersmerigste drek.

  WIE NIET IN VRIJHEID ZIJN VOORTPLANTINGSDRFT KAN BEHEERSEN IS DE VRIJHEID NIET WAARD

  Protesten hypocriet.

  Deze vraag kreeg ik te horen: “Zijn het mensen, of zijn het in zekere zin robots, geprogrammeerd om dat te denken? Welk spel wordt hier gespeeld?”

  Wel, ik geef je het antwoord.

  Met de komst van televisie is de identiteit van de mens veranderd in de identiteit van de consument.
  Hiermee koopt hij niet alleen een teveel aan spullen, maar hij koopt ook kinderen (IVF). Dat betekent in feite dat hij zelf ook te koop is.
  Consumenten consumeren niet alleen elkaars seks, maar ook die van kinderen.
  Een teveel aan ongeboren kinderen gaat, net als zijn teveel aan voedsel, de prullenbak in.

  Het fundament van de huidige wereldmacht.
  DE PRIJS DIE DE WERELD TOT HEDEN BETAALDE VOOR HET ORGASME OMWILLE HET ORGASME
  Veronderstel dat Klaus Schwab, Bill Gates en andere van zijn grote vrienden door een aborteur in stukken waren gescheurd, kortom als zij niet hadden niet geleefd.
  Zou de huidige covid-genocide dan niet gebeurd zijn?
  Ongetwijfeld waren er wel andere ‘grote geesten’ opgestaan om de moordpartijen te voltrekken.
  Het kwaad is immers zo oud als de wereld.
  Het grote probleem van de moderne tijd schuilt o.a. in de decennialange diensten van het mainstream massamediamedium aan het kwaad.
  De zogenaamde nieuwe media die ondanks zware censuur op internet groeien, ontwikkelen helaas dezelfde kenmerken van wat de mainstream media worden genoemd.
  In deze traumatische tijd zouden de nieuwe media het lef moeten hebben de grondslag waarop de hele Great Reset is gebouwd, uitgebreid aan de orde te stellen.

  Namens Klaus Schwab en vrienden.
  Wij hebben de beschikking over uw lichaam en geest.
  Wij bouwden onze macht op de exploitatie van jouw orgasme.
  Wij namen de verantwoordelijkheid voor jouw orgasme.
  Nooit bouwden wij onze politieke macht op zo’n onverwoestbaar fundament.
  U kon het zien en meemaken, misschien herinnerd u zich de seksuele revolutie in de jaren 1960.
  U gaf ons de mogelijkheid voor u kinderen te produceren en de ongewenste te vernietigen.
  Wij vernietigden voor u meer dan anderhalf miljard ongeboren kinderen en wij produceerden voor u reeds meer dan 8 miljoen kinderen.
  Dat laatste was een moeilijk besluit gezien de groeiende overbevolking, maar wij deden het voor u.
  In het nieuwe normaal gaan we kinderen voor u produceren met een geïmplanteerde chip in de hersenen.
  Uiteindelijk zullen wij alle kinderen voor u produceren zodat in het kader van gelijkheid vrouwen ontlast worden van de zwangerschap.
  Gelijkheid en diversiteit vereist ook dat de identiteiten Man en Vrouw gewijzigd worden in een identiteit gebaseerd op uw persoonlijke seksuele lust.
  In het nieuwe normaal zult u daarmee volmaakt gelukkig zijn want wij voltooien daarin de seksuele revolutie voor en met alle leeftijden en alle experimenten die tot een orgasme kunnen leiden.
  Nu bereiden we uw kinderen op school voor op het nieuwe normaal, en leren we ze masturberen en met welke seksuele identiteit ze hun orgasme het beste kunnen genieten.
  Zo creëren we een nieuw onwrikbaar fundament voor onze macht over de komende generaties.
  Hooggeplaatste mannen in blauwe pakken maken al gebruik van de mogelijkheid kinderen te plezieren met hun orgasme.

  DE PRIJS DIE DE WERELD TOT HEDEN BETAALDE VOOR HET ORGASME OMWILLE HET ORGASME
  Dat zou de naam kunnen zijn van een databank die het enorme leed en de onvoorstelbare kosten in kaart brengt die de exploitatie van het orgasme met zich meebracht.
  Van meet af aan is televisie ingezet als een middel voor platvloers vermaak en volksmanipulatie.
  Op zaterdag 2 oktober 2021 werd in Nederland onder de titel ’70 jaar TV: Je Beste Vriend’ het 70 jarig bestaan gevierd.
  Een constante stroom van informatie, kennisoverdracht, emotie, ontroering en verwondering, aldus omroep Max.
  In gedachten de enige wijze woorden die Hitler sprak, “Radio is een gevaarlijk wapen in de handen van degenen die weten hoe ze het moeten gebruiken.” zien wij vandaag de resultaten van deze ‘kennisoverdracht’.
  De seksuele revolutie in de jaren 60 van de 20e eeuw was ‘dankzij’ het massamedium televisie het begin van een explosieve exploitatie van het orgasme.

  ORGASME
  De ‘wetenschap’ spreekt bij zowel man als vrouw van orgasme en ejaculatie.
  Een en dezelfde naam voor totaal verschillende feiten.
  Ejaculatie is de uitstoot van miljoenen spermacellen (zaadlozing)
  Anderzijds beschrijft men het vocht dat vrijkomt vermengd met wat waterig urine en een onbeweeglijke eicel die wacht op bevruchting ook als ejaculatie.
  De beleving van het mannelijk hoogtepunt (orgasme) is onvergelijkbaar met het hoogtepunt van de vrouw.
  In het kader van de populaire gelijkschakeling van man en vrouw heeft men er zelfs de naam ‘klaarkomen’ voor bedacht.
  Met behangen kun je ook samen klaarkomen.

  Abortus. In de jaren 60 schreeuwden de vrouwen in Nederland “BAAS IN EIGEN BUIK!”
  Maar we moeten terug van baas in eigen buik baas naar baas in eigen slip.

  Protesten hypocriet
  HET IS MOEILIJK PROTESTEREN tegen elitair moordenaarstuig dat de wereldbevolking wil reduceren als wij daar zelf aan deelhebben.
  Het op donderdag 24 jun. 2021 aangenomen ‘MENSENRECHT’ (de resolutie seksuele en reproductieve gezondheid) ter vernietiging van ‘overbodig’ ongeboren menselijk leven om de aarde te redden maakt ons definitief HANDLANGERS van het elitaire moordenaarstuig.
  Daar is maar één oplossing voor. Van baas in eigen buik terug naar baas in eigen slip. Zo niet, dan komen we van dit politieke tuig nooit meer af!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *