Blckbx Blue Tiger BPOC Café Weltschmerz

Geloofwaardigheid BPOC raakt ons allen” Gezamenlijke uitzending 3 platformen met een feitenrelaas…

27 oktober jl. kwam de Buitenparlementaire Ondertzoekscommissie, beter bekent onder de naam BPOC2020 met een opvallend persbericht. In dit bericht werden BLCKBX, Cafe Weltschmerz en De Blauwe Tijger genoemd, zo ook de personen Flavio Pasquino, Max von Kreyfelt en Tom Zwitser. In deze verklaring werden zoveel feitelijke onjuistheden en onwaarheden verkondigd dat wij (alle 3 de platformen) niet anders konden dan te reageren met een gezamenlijke uitzending die vandaag dan ook op alle 3 de kanalen is te zien.

Wat is er aan de hand?

Het tweede onderzoek van de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 (BPOC2020) was gericht op de misdragingen van het politiekorps tijdens de corona-demonstraties. Maar liefst 80 agenten zouden daarover verklaard hebben aan het BPOC2020. Hoewel er inmiddels maanden verstreken zijn en er een gedrukt rapport ligt, ontbreekt er na maanden van toe- en afzeggingen nog steeds het gevalideerde bronmateriaal van de verhoren met de daarbij behorende notarisverklaring. Omdat het niet om interviews gaat maar om verhoren, blijft het materiaal zonder deze validatie een ongefundeerd opstel.

Geloofwaardigheid

Wij weten dat dat BOOC2020 door de mainstream media eerder al negatief werd bejegend. Daarover nemen wij geen enkele positie in. Het is voor de betrokken mediaplatforms op dit moment slechts van belang dat de werkwijze van BPOC2020 vanaf nu verder transparant plaatsvindt. De geloofwaardigheid van BPOC2020 raakt ons allemaal.

Disclaimer:

BLCKBX wil op geen enkele manier kwaad spreken over de BPOC2002 en dus ook niet over de personen Pieter(Pedro) en Jade Kuit.

Flavio Pasquino; “Ik heb hen als zeer hardwerkende en integere mensen ervaren en niet voor niets 3 keer een uitzending aan hun dossiers gewijdt. Echter de gang van zaken (toegelicht in deze uitzending) deed mij wel vermoeden dat er iets raars aan de hand was maar dat is slechts een gedachte en geen bewering want er is vooralsnog geen bewijs. De verklaring van de BPOC2020 op 27 okt jl. heeft ons met de rug tegen de muur gezet om te reageren en daarom zijn van vandaag naar buiten getreden met een toelichting”.

(Visited 1.664 times, 1 visits today)
5 thoughts on “Geloofwaardigheid BPOC raakt ons allen” Gezamenlijke uitzending 3 platformen met een feitenrelaas…
 1. D666 is de hoofdschuldige met demoniseren en controleren van de media, Ollie komt in zwaar weer en moet met de billen bloot, daarom moeten deze oppositie sterk naar buiten treden en de huidige valse media, nep-npo-media, gecontroleerd door de “man” van Ollie ten val brengen.
  Hopelijk kunnen we een Exit voorbereiden, want de kant die de afvalligen van ons kabinet kiezen met name de WEF, daar zitten de origine Nederlanders heus niet op te kijken!
  Dat de geldwaarde op ontploffen staat is een van de redenen, daarom is exit wenselijk, wij die onze opgepotte spaargelden al te snel zien slinken onder het te overspelige Europarlement, zet Ollie , nu ze de coronagekte ziet afnemen, alles op het klimaatspel! En die kans moeten we haar niet gunnen!

 2. Heeft niks met geloofwaardigheid te maken, de man is heel slim, hij moet onpartijdig zijnen niet onder de vlag van zogenaamde complotten journalistiek (niet mijn geloof ik kijk alles van jullie)
  Misschien niet duidelijk opgeschreven maar bpoc202 is heel slim om dit zo te doen, lees zijn verklaring.
  Ik geloof hem, we moeten verbinden samen winnen we dit

 3. Ik snap niet dat men bpoc niet vertrouwd, wb agenten. !!!

  En waarom geen ruimte geven zodat ze het onder eigen naam konden presenteren, daar ging het om, eigen naam. ivm onafhankelijkheid.

  Ik begrijp hun.

 4. Ik vind Blckbx, café Weltschmertz en De blauwe tijger heel erg goede media, waar ik al jaren naar kijk regelmatig.

  Ik zou, in jullie geval, als ik jullie zóu zijn, de bpoc vertrouwen wat betreft de agenten. En, ze hadden ruimte nodig en ze wouden onafhankelijk blijven, het onder eigen naam doen.

  En, ik citeer even Rene, die de tweede is die hier een reactie heeft gegeven, omdat ik het met hem eens ben, en het zelf niet zó goed kan verwoorden: Quote van Rene: “Heeft niks met geloofwaardigheid te maken, de man is heel slim, hij moet onpartijdig zijnen niet onder de vlag van zogenaamde complotten journalistiek (niet mijn geloof ik kijk alles van jullie)
  Misschien niet duidelijk opgeschreven maar bpoc202 is heel slim om dit zo te doen, lees zijn verklaring.
  Ik geloof hem, we moeten verbinden samen winnen we dit.”

 5. Rustig laten betijen. Verzetsmensen hebben ook een ego en BPOCkers zijn erg op zichzelf.
  Ik hoop dat de agenten naar buiten treden, zelfs als het ermaar 20 zijn. NOOIT WEER geldt
  gelukkig bij reeds velen in dit land onder bezetting. Eens zal de zon weer schijnen.
  Laat geen wantrouwen zaaien door de voortzetting van het derde rijk.

  Velen dromen in deze nachtmerrie vaak over tribunalen en dat schijnt normaal te zijn.
  Zag ook Rutte zo alles ontkennen terwijl de tap van Schwab werd afgespeeld met
  de instructie de oppositie uit de kamer te verwijderen wegens strijd met het landsbelang.
  De man verviel in het duits met het woord ausradieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *