One thought on “Restkerk TV: Dringende mededeling
  1. Ik heb al jaren geleden gezien en verkondigd dat het einde van deze wereld er aan zat te komen. En nu is het zover. Mijn vrouw en ik kunnen ons in ons lot berusten, al gaan wij wel in hevige strijd ten onder. Wij zijn niet gelovig maar geloven in ons zelf. Wij zijn niet bang voor de dood, want wij leven ongeacht als de christelijke gedachte beaamt. Als goed mens hoef je niet direct een christen te zijn. Wij zeggen dan ook geloof in jez(us)elf en zorg dat als je sterf dat met een glimlach kan doen en tevreden achterom kan kijken. De duivel is altijd om ons heen en ik heb er al veel uitgeschakeld. Je zou kunnen zeggen dat ik de ideale duiveluitdrijver ben, en dat zal ik tot de dood blijven doen. Hier laat ik het nu bij, misschien volgt er van U uit interesse naar hoe ik leef en doe, zou heel veel duidelijk kunnen maken. Gr.Hennie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *