Blckbx

”Geopolitiek kent geen moraal” legt 9/11 expert George van Houts op ijzingwekkende wijze uit…

20 jaar geleden op 11 september 2001 vlogen in Manhattan, New York twee vliegtuigen in de Twin Tower buildings. Een groep geradicaliseerde arabieren zou onder de vlag van Al Qaida twee vliegtuigen gekaapt hebben, onder aanvoering van Osama Bin Laden en daarmee was de “War on Terror” ontketend, aldus toenmalig President van de USA George Bush jr.

KomPlot

Althans…dat is de officiële lezing die menigeen de wenkbrauwen deed fronzen na het zien van de film van Michael Moore. Maar ook in Nederland was er iemand die het officiële verhaal niet geloofde. Hij maakte er zelfs twee theatervoorstellingen over KomPlot 1 en 2 maar dat kwam hem duur te staan. Acteur en theatermaker George van Houts die in 2016 nog de eervolle titel mocht dragen als “De Slimste Mens” maar desalniettemin wordt weggezet als gekkie, als komplotdenker en die daardoor behoorlijk uit de gratie is bij zijn vakbroeders.

Twee decennia later…

20 jaar na dato staan we weer stil bij die merkwaardige gebeurtenis in New York, die – welk verhaal je ook gelooft – in iedere variant in essentie een complot is en daarmee wordt door 9 / 11 iedereen een complotdenker, stelt programmamaker in zijn opening van de 1 uur 15 minuten durende uitzending die meer dan de moeite waard is. George van Houts legt naar op ijzingwekkende wijze uit hoe de opeenvolging van feiten natuurkundig onmogelijk zijn vanwege de wetten van newton maar het meest tot de verbeelding sprekende feit is toch wel gebouw 7.

Salomon Building 7

De meest opzienbarende gebeurtenis rondom 9 / 11 is met stip de fabelachtige voorspelling van de BBC. Gek genoeg wisten verslaggeefster Jane Stanley ruim 20 minuten voordien al aan te kondigen dat “building 7” zou instorten. Ze is in de veronderstelling dat het al gebeurd is, maar had niet door dat het gebouw in de live uitzending achter haar in beeld staat. Als de verbinding dan abrupt wordt onderbroken begint menigeen zich af te vragen hoe de BCC wist dat dit gebouw 20 minuten laten zou gaan instorten. Als verklaring komen ze met een vergissing die van persbureau Reuters zou komen maar hoe kwamen zij dan aan die voorkennis?

Flavio Pasquino;

“Voor mij is dit incident zo duidelijk een bewijs van voorkennis en daarmee een inside-job, dat je aan het complete narratief op die dag mag gaan twijfelen”.

(Visited 555 times, 1 visits today)
One thought on “”Geopolitiek kent geen moraal” legt 9/11 expert George van Houts op ijzingwekkende wijze uit…
 1. Sibel Edmonds and James Corbett on Gladio B Part 1
  https://www.bing.com/videos/search?q=Sibel+Edmonds+on+Gladio+B%2c&docid=608036505884641932&mid=9A2A061D20A10E9C7DE09A2A061D20A10E9C7DE0&view=detail&FORM=VIRE

  https://www.boublog.nl/2011/09/11/sibel-edmonds-911-spionage-en-de-handel-in-atoomgeheimen/

  Sibel Edmonds trad vlak na 9/11 in dienst van de FBI, als vertaalster Turks en Farsi. Telefoontaps tussen inlichtingenofficieren, medewerkers van het Pentagon, terroristen en diplomaten vielen binnen haar taak. Zo stuitte ze op een complot van spionage en handel in wapens en nucleaire geheimen. The American-Turkish Council (ATC), officieel een organisatie die de handel met Turkije bevordert, bleek daarbij betrokken. Toen Edmonds haar superieuren waarschuwde, werd ze door de FBI ontslagen en ze kreeg een gagorder, een zwijgplicht opgelegd. Ze werd wel gehoord door de 9/11-Commissie, maar in het 9/11-Report stond daarover niets. Ze protesteerde en werd zo tot een symbool voor de 9/11-Waarheidsbeweging. Ze richtte een netwerk op van klokkenluiders binnen de veiligheidsdiensten en ze bleef haar ontslag aanvechten.

  In 2005 verscheen in Vanity Fair een artikel over Sibel Edmonds. De gepensioneerde CIA officier Philip Geraldi, die in de jaren ’90 in Turkije werkte, begreep de achtergrond en schreef er een column over. Daarin onthulde hij de banden tussen het ATC en de Neo-Conservatives. Met name de Neo-Cons Doughlas Feith en Richard Perle speelden daarin een rol.

  In Nederland kennen we Abdul Qadir Khan, die in de jaren ’70
  atoomgeheimen van Nederland naar Pakistan smokkelde, dit onder het toeziend oog van onze geheime dienst. Hij verkocht deze kennis ook aan Noord-Korea, Libië en Iran. In Libië en Iran heeft men daarmee niets gedaan, maar Noord-Korea heeft nu kernwapens. Dat Israël over illegale kernwapens beschikt, is een publiek geheim. Volgens Edmonds is Turkije de spil in de internationale handel in drugs, atoomgeheimen en terroristen. Ze bleef artikelen publiceren op haar vorige website. In 2006 schreef ze het lange en verontrustende tweeluik: The Highjacking of a Nation.

  Deel 1: The Foreign Agent Factor, gaat over de betrokkenheid van Saoedi-Arabië bij de aanslagen van 11 september en hoe de regering van de VS dit onder het tapijt veegde. Als reden noemt Edmonds de zeer winstgevende wapenleveranties van de VS aan Saoedi-Arabië. Ze noemt ook andere landen die mogen rekenen op een zelfde clemente politiek, zoals Turkije, Pakistan en Israël. In het geval van Pakistan ging het om nucleaire geheimen.

  Deel 2: The Auctioning of Former Statesmen, gaat over de lobby, de omkopingen en geheimhouding in relatie tot Turkije. De opiumteelt van Afghanistan wordt in Turkije verwerkte tot heroïne. Deze wordt verkocht in Europa en de VS, het geld wordt witgewassen in Turkije, op Cyprus en in Dubai, waarna de winsten terugvloeien naar de Taliban en Al Qaida. Turkije speelt

  tevens een cruciale rol in de verkoop en de doorvoer van illegale wapens, inclusief atoomgeheimen. Deze feiten worden door de regering van de VS systematisch verzwegen en ontkend. Turkije ontvangt voor miljarden dollars aan militaire steun van de VS.

  In augustus 2009 werd Sibel Edmonds eindelijk gehoord door de Ohio Elections Commission. Haar gag-order of zwijgplicht was gedeeltelijk opgeheven. De getuigenis van Edmonds staat in video op het BradBlog van Brad Freeman en een transcript van 241 pagina’s staat hier (pdf). Edmonds is tot op heden actief in de 9/11-beweging, zoals ook blijkt uit haar nieuwe website. ………..etc etc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *