6 thoughts on “Griep-19 leugen stort verder in elkaar, ook Duitse MSM laat kritiek door – Nederlands ondertiteld
 1. Doden of gedood worden daar gaat het nu zeer snel naar toe.

  Dagelijks blijken meer en meer politici gekocht te zijn en
  deel uit te maken van het WEF.
  WEF is een voortzetting van het derde rijk door farma.
  Dit is ook de reden dat de vergelijking volgens Vera Bergkamp
  nooit gemaakt mag worden.

  Het is erop of eronder en helaas zien we dagelijks jonge mensen
  omkomen door de vaccins! De paar babies die nog gezond geboren
  worden gaan ook naar de genocideprik als het aan de schapen ligt.

  Neemt de wapens op tegen de honden die de schapen de dood in drijven!

 2. Aan al mijn geïnjecteerde en niet- geïnjecteerde vrienden. Ik wil je graag het verschil uitleggen tussen uw vrijheid en de injecties, geven de injecties u echt vrijheid?
  Het antwoord is absoluut nee.

  Door de injecties te nemen krijg je privileges (Coronapas), dit is heel iets anders dan vrijheid.

  Laat me het uitleggen.

  Vrijheid is de mogelijkheid om naar eigen wil te handelen. In maatschappelijke zin behelst het de mogelijkheid van groepen en individuen om deel te nemen aan het maatschappelijke, economische en politieke verkeer.

  Privileges zijn speciale rechten dat aan een persoon, een groep personen wordt toegekend als beloning omdat zij injecties hebben genomen of een pcr-test hebben ondergaan.

  De realiteit is dat de autoriteiten die je privileges geeft, die ook weer kunnen afnemen. Op elk willekeurig moment kunnen ze de regels veranderen, afdwingen. Je krijgt geen vrijheid.

  Je bent een slaaf van de willekeur van de autoriteiten, precies het tegenovergestelde van vrijheid, door de injecties te nemen dwingen ze je tot afhankelijkheid.

  De enige manier om echt vrijheid te krijgen, is door deze injecties niet te nemen, ook al ben je al geïnjecteerd.

  Speel het spel gewoon niet mee.
  Zolang je meespeelt blijft deze pandemie voortduren. Ik adviseer je dat je je vrijheid niet inruilt voor privileges.

  delen mag.

 3. ik laat iedereen in zijn waarden wel of niet gevaccineerd vindt het heel erg dat hier zo over gelogen is door de overheid en dat het maar door blijft gaan prik na prik ik zou willen dat het voor iedereen zal stoppen hoe kunnen ze die man nog geloven nu weer een bootster prik ik raad het alle mensen af neem ze niet iedereen wordt hoe langer hoe zieker stop nu het nog kan mensen ik ben zelf niet gevaccineerd ben trots op m zelf dat ik het niet heb gedaan maar het doet pijn voor de andere mensen die nu op de ic liggen met allerlei kwalen waarom doet zo een overheid zijn mensen die Nederland hebben opgebouwd dus mensen loop niet als schaapje achter de overheid aan denk aan je zelf

 4. Zo verschrikkelijk belangrijk dat Rutte en de Jonge en vooral Marion Koopmans letterlijk op de pijnbank worden gelegd.
  Niet meer voor bekentenissen, want de Schwab agenda is bekend. Neen, om ze alvast voortte bereiden wat hun in de hel
  te wachten staat.
  Een daad van menselijkheid!

 5. Ik verbaas me elke dag opnieuw over de meegaandheid van mensen die geprikt zijn met de experimentele injectie. Zelfs nu ook zij moeten weten (niet van de mainstream) dat de gentherapieën onethisch zonder hun medeweten ingespoten niet werken althans waarvoor ze verkocht werden maar juist omgekeerd en hun voorheen nog goede gezondheid afbreken. Ik ken meerdere mensen die hun derde prik braaf gehaald hebben en daar was een bij die nog ziek was van de 2de prik. Ik vroeg aan betroffen persoon, als je nog ziek bent van de 2de prik waarom haal je dan de 3de prik. Zijn antwoord was ik weet het ook niet maar ik dacht misschien doet de 3de prik het beter dan de 2de. Op zo een moment ben je met stomheid geslagen en moet je oppassen dat je mond niet openvalt. Maar ik neem de mensen die de prik gehaald hebben niets kwalijk. Zij zijn misleidt op een wijze die met geen pen te beschrijven is door een overheid waarin ze alle vertrouwen hadden. Een overheid die al decennia bezig was met de verborgen voorbereidingen (agenda 21 en 2030) van de situatie waarin we nu zitten. Gewetenloos en meedogenloos gaan de Weffianen door want terug trekken kunnen ze niet meer want ze weten dat dat hun ondergang is. Lukken gaat hun de great reset niet. Er komt een reset maar dat is niet de reset die Schwab en co voor ogen had. Inmiddels is wel duidelijk dat 80% van de 2de kamer ook Schwab aanhangers zijn toegetreden tot het legioen van de young global shapers. Maar of ze de young global shapers gaan worden betwijfel ik zeer. Allen zullen ze t.z.t. moeten verschijnen voor een tribunaal want zonder een tribunaal kan nooit sprake zijn van een nieuwe start voor het getormenteerd en bedrogen volk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *