4 thoughts on “Jensen – Wedstrijd zonder einde
  1. Inderdaad bla bla bla tegen bla bla bla is een zinloze cirkel zonder einde, puur tijdverlies! Je bent zo ook al twee jaar bezig straks! Valse hoop geven is ook misleiding! Moeten, onzin politie was altijd al aan de verkeerde kant! Wachten op Trump zeker? Jij hebt er een bla bla bla wedstrijd van gemaakt zonder echt verzet, je ziet zelf niet dat je hen voortdurend zit te herhalen! Je bent gewoon tegen echt verzet, daarom zit je maar de officiële na te bootsen door uw eigen hersenspoeling te doen weer! De andere kant is doof, dat zie je wereldwijd! Dat werkt niet, want alles wordt weer omgedraaid! Wordt zelf eens wakker!

  2. Robert Jensen heeft ook altijd de blunders van Trump genegeerd, alsof hij de superredder van de gegijzelden zou zijn, hij heeft ook reclame staan maken met die fake rommel van Fauci & Gates, testen, prikrommel enzoverders, had kritiek op Zweden dat ze niet in lockdows gingen, heeft Fauci & Gates niet opgeruimd! Heeft zijn eigen kiezers in de steek gelaten, moet ook maar zijn grote gokbek dichthouden!

    & In hoeverre is hij ook niet betrokken bij de smerige pedo Epstein affaires? Trump is gewoon ook een poppetje van de superrijke bende kapitalisten, zeker weten, mensen moeten hun stem niet weg geven aan politici, nooit meer, de SOPN sprak tien jaar geleden al over Noord Koreaanse toestanden in Nederland door de bende van Rutte & Co! Het varken van de Bilderbergers & WEF zit er nog steeds!

  3. Lastig om van Ranst in zijn kruis te trappen. Die vent houdt afstand met zijn vetpens!

  4. Van Ranst? Neerknallen zeker? Alle fascisten neerknallen? Of pakken & ergens opsluiten? Toen B Gates in de UK kwam aangereden riepen de betogers tegen de politie, ”arrest B Gates!”, ze hadden hem beter zelf uit de auto gesleurd & weggevoerd naar een geheime plaats waar ze hem kunnen opsluiten ofzo? Er was een plan om Rutte vanuit een auto neer te knallen, maar dat werd gelekt blijkbaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *