De Nieuwe Wereld

Griep-19cijfers: waarheid en waan. Griep-19marathon blok één

Beste kijker van De Nieuwe Wereld. In verband met de winterstop zenden wij deze week de coronamarathon in blijf blokken uit. Vandaag blok één: Waarheid en Waan, met Mattias Desmet, Maurice de Hond, en Ronald Meester.

Afbeelding:

Het Andere Nieuws nu ook op Signal  te volgen: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 418 times, 1 visits today)
3 thoughts on “Griep-19cijfers: waarheid en waan. Griep-19marathon blok één
  1. Men blijft vasthouden aan het psychologisch vastzitten (massa psychose en hypnose) in de covid 19 crisis zonder de gedachte te krijgen dat er ook opzet in het spel kan zijn. Opzet in de zin van een bewust gecreërde pandemie met achterliggend doel de great reset van Schwab en co door te drukken. Dat bij deze opzet ook psychologische aspecten om de hoek komen kijken is verklaarbaar en onvermijdelijk maar deze zijn niet de motor voor het aanhouden van de crisis. De crisis sec is bewust geïnitieerde opzet met als doel massa vaccinatie (vaccineren was altijd het doel alleen men moest een excuus hebben om te vaccineren) en het realiseren van the great reset en de 4de industrieële revolutie inclusief transhumanisme.

  2. De beste opmerking van het hele gesprek was direct stoppen met gebruik QR pas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *