Klagemauer

Griep-19pandemie: werk van criminele psychologen?

Alle feiten rond corona, die werden gebruikt om de strenge lockdownmaatregelen te rechtvaardigen, zijn allang weerlegd in de mainstream. Toch komt er geen einde aan de maatregelen en zeker geen kreet van verontwaardiging onder de bevolking. In deze uitzending laat KlaTV psychologen, psychoanalytici en een pedagoog aan het woord, en leggen uit waarom dat zo is.

(Visited 1.495 times, 1 visits today)
6 thoughts on “Griep-19pandemie: werk van criminele psychologen?
 1. Weerlegd in de officiële? Onzin, die zitten alléén maar al twee jaar mee te liegen met het politiek tuig & hun prikkwaks! Wij weten al twee jaar dat het politiek medisch bedrog is & dat het allemaal van de corrupte WHO komt & de superrijke denktank clubjes die een bureaucratische wereldgreep hebben gepleegd met de hulp van de politici die ze omgekocht hebben van de lidstaten!

 2. Iedereen die op welke manier ook meewerkt aan de depopulatie-agenda van de rockefellers en aanverwant tuig maakt zich schuldig aan (het faciliteren van) moord met voorbedachten rade op
  medemensen.
  Dat geldt zowel voor bijvoorbeeld schwab, rutte, de jonge, immorele ‘handhavers’ van onwettige virusregels, philippine de rothschildt, karl nehammer, omtzigt, sitalsing, ursula von der l., hubert bruls als voor artsen/verpleegkundigen die de dodelijke vaccins toedienen, in welk land ook.

 3. Maar mensen zouden toch ook al lang moeten weten dat die priks schadelijk kunnen zijn, dat men risico neemt als men doet wat die beweren? De Pharma prik business maken al twee jaar woekerwinsten ermee, enfin die hebben er altijd al woekerwinsten mee gemaakt, ook in 2009 bij de zogenaamde Mexicaanse pandemie, dan heeft men ook voor miljarden kapitalen aan het dumpen geweest aan die prikrommel die opgedrongen was geweest door de corrupte WHO waar het politiek tuig achter onze rug overeenkomsten mee hadden afgesloten! Weg met die partijpolitieke bende verraders van de gewone mensen, die vertegenwoordigen ons toch niet, waarom blijft men erop stemmen overal, dombo massa ook! Waarom blijft men de officiële volgen? Omdat ze zombies zijn!

 4. Vanaf 2009 kon de corrupte WHO voor het minste verkoudheidje een pandemie gaan uitroepen, vanaf toen geen rekening meer gehouden met werkelijke dodelijkheid, alléén maar over besmettingen angst blijven zaaien, zo kunnen ze meer priks verkocht krijgen natuurlijk, daar gaat het bij die WHO bende om, niet omdat ze zo bezorgd zijn voor de gezondheid van de gewone mensen, integendeel! Het lidmaatschap moet direct teruggefloten worden met de WHO! Al die landen moeten dat doen, want de WHO is een criminele organisatie! Tedros afzetten, is terrorist uit Ethiopië! TPLF! Massamoordenaar!

 5. Dat we bij OCCAM nog geen angst hebben voor het uitroeien van weffers is een wonder en
  dat moeten we terstond gebruiken.

 6. Het wapen van de spot heeft ook een vizier en een trekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *