Overige

Update aangifte Hugo de Jonge

UPDATE OVER DE AANGIFTE TEGEN HUGO DE JONGE
In deze update ga ik in op een aantal veel gestelde vragen
* Aantal aangiftes op dit moment
* Hoe de aangifte te ondertekenen
* Aangifte bij Hoge Raad of het OM?
* Wat gebeurt er met (bewust) ingediende fout namen?
* Heeft de aangifte wel zin?

(Visited 3.243 times, 1 visits today)
11 thoughts on “Update aangifte Hugo de Jonge
 1. Alle aangiftes en rechtszaken tegen de heersende duistere elite zijn slechts toneelstukjes met een reeds vaststaande uitkomst en dienen slechts om het volk rustig te houden en de vrijmetselende lieden wat meer tijd te geven om hun satanische agenda door te kunnen drukken. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, bestaat het rechtssysteem net als het onderwijssysteem, de media, de politiemacht en het leger enkel om de regering te dienen en het laagwaardige volk te sturen en onderdanig te houden.

  Net als dat het geen toeval is dat de satanische maçonnieke Kabbalisten als Rockefeller, Rothschild, Gates en de Paus die de wereld richting haar ondergang besturen volgens de duivelse plannetjes uit de ‘vervalste’ en ‘anti-semitische’ PROTOCOLLEN VAN DE WIJZEN VAN SION van joodse (Chazaarse) afkomst zijn, en net als dat het geen toeval is dat bijna elke regering ter wereld geïnfiltreerd is door maçonnieke lieden van joodse afkomst die handpoppen als tante Merkel, ome Macron, neef Hugo en nicht Rutte volledig in de met shekels volgepropte broekzak hebben zitten, zo is het natuurlijk ook geen toeval dat praktisch alle brainwash-massamedia ter wereld inclusief het zedeloze en verdorven Hellywood en vrijwel alle staatspropagandazenders waaronder de BBC, CNN, ZDF en NOS (met Marcel Gelauff als NOS hoofdredacteur en Shula Rijxman als voorzitter NPO) geregeerd worden door vrijmetselende lieden van joodse komaf.

  Door decennialang met succes kritische mensen de mond te snoeren door misbruik te maken van het krachtige ‘anti-semitisme’-wapen (de boeken van professor Norman Finkelstein, zoon van Joodse Hollocaust-overlevenden, geven hier een gedetailleerd beeld over) heeft deze relatief kleine satanische groep binnen de Joodse gemeenschap de wereldmacht gegrepen door zich als ratten in de schaduwen voort te bewegen en zo de gehele wereld met hun duivelse list en bedrog voor de gek te houden en te onderwerpen en God uit de harten van de mensheid proberen uit te bannen, terwijl ook de eigen onwetende Joodse bevolking letterlijk ten prooi is gevallen aan dit satanische duivelsgebroed en zelfs ritueel is opgeofferd tijdens de 2e Wereldoorlog teneinde het Grote Plan te kunnen vervolmaken.

  Want het schijnt bij een groot ‘wakker’ deel van de samenleving nog steeds niet door te dringen dat het Grote Geheim (dat zelfs de Grootmeesters der Vrijmetselarij niet kennen) niet slechts ’totalitaire wereldcontrole’ door de duistere elite is, maar dat het ultieme doel van deze vervloekte duivelvereerders al eeuwenlang is geweest om het op de al reeds decennialang in gereedheid gebrachte troon plaatsen van de langverwachte Eenogige Valse Messias (vandaar de Alziende Oog-symboliek der Illuminatie), die de wereld vervolgens met onrecht en onderdrukking zal corrumperen om zo de meerderheid der mensheid van Gods weg af te houden en deze met alle macht proberen richting het Hellevuur te misleiden.

  Het gaat hier dus om een letterlijke strijd om de ziel van de mensheid. De strijd om wereldse macht en rijkdom is slechts een façade, een dekmantel van deze lieden om het werkelijke doel mee te verhullen. Dit is een strijd die al sinds het begin der tijden achter de schermen gaande is, maar waarvan de sluiers zeer binnenkort zullen worden opgelicht en waar ieder mens, gewillig of onwillig, getuige van zal worden. En eenieder die nu nog denkt vrolijk en vredig door te kunnen slapen en zijn vroegere levensstijl te kunnen voortzetten, die zal keihard uit zijn/haar droom worden wakker geschud door de aankomende realiteit.

  “De grootste list die de duivel ooit heeft bedacht, is de wereld ervan te overtuigen dat hij niet bestaat.”

 2. zeg ess ,als je zo denkt laat je dan gewoon inspuiten ee -stomme antwoorden (sorry) 🙂

 3. Tintor, nog stommer dat je niet zegt over wie je het hebt?! & Wat heeft dat met laten prikken te maken? Dat politiek tuig & hun prikkwaks mogen ons niets opdringen, op geen enkele manier, dat staat duidelijk in de Neurenberg-codes! Satan & Jezus freaks hun geloof, heeft er niets mee te maken, bij hun is iedereen van Satan dat niet in hun kont kruipt al 2000 jaar!

 4. Dank je/jullie wel voor al dat harde werken Mordechai !
  Precies…. we hebben zoveel mogelijk moedige mensen nodig met het hart op de goede plaats.

 5. Men zit al twee jaar zinloos aangifte te doen bij corrupte rechtbanken waar men van te voren weet dat ze nooit aan de kant van de gewone mensen staan, zitten daar alléén maar te graaien! Dat is al veel veel langer dan twee jaar zo, slaapkoppen van de dombo massa aan twee kanten! Willem Engel ook zo’n kip zonder kop! Er zijn er die hem valse oppositie noemen, maar zo ver wil ik niet gaan. Over dat is dat Satan vrijmetselaarke wel veel slimmer. Maar er op los metselen heeft niets met Satan te maken!

 6. Geweldige uitleg.100%waar.Dat wist ik via verschillende bronnen.De metafysica speelt de rol nummer 1.Ik denk dat het altijd zo geweest is omdat tijdens genesis en de slang die verschijnt net als Sven Hulleman zegt een DNA modificatie deed waardoor er twee soort mensen bestaan in deze wereld.De kinderen van de slang die niet kunnen onderscheiden tussen goed en kwaad en de kinderen van de vrouw die dat wel doen.Dus de hele mensheid is altijd een strijd tussen goed en kwaad geweest.En volgens het boek van Loek Dullart “de apocalypse”zegt dat de evil de joodse volk heeft uitgekozen om zijn destructieve kracht tegen de wereld uit te voeren.Om mensen te laten geloven dat de evil niet bestaat is inderdaad een taktiek niet alleen maar van de evil zelf maar door de kinderen van de slang uitgevoerd die de hersenen van de nederlandse volk heeft gespoeld om vrijgang te hebben terwijl ze de evil wel vereeren via rituelen en kindermisbruik.ik ben zuid Amerikaanse en de ex voorzitter van Venezuela Hugo Chavez heeft kanker gekregen nadat hij een paar jaar daarvoor israel had vervloekt wegens een grote verontwaardiging als gevolg van een humanitaire hulp voor palestina die werd door israel aangevallen met doden als gevolg.
  Helaas denken de tegenstaanders van Chavez dat dit een godsstraf is geweest en dat heeft de CIA en mossad goed nagedacht.ze weten erg goed dat Venezuela een christelijke land is en veel mensen kennen een bijbelspassage waarin staat dat als iemand de uitvelkoren volk van God vervloekt zullen ze ook vervloekt worden als gevolg.De grootste moment ooit is aangekomen voor de mensheid.Het is subliem.Heftig maar subliem want de maskers begonnen af te vallen.

 7. Cor, nu nog druk doen over dat boek apocalyps pseudo Ezechiel, geschreven door een zwammen tripper? De Bijbel is een boek vol met flagrante tegenspraken, verzonnen verhalen, verdraaingen, correcties, alle tegenstellingen staan erin, hangt alléén maar af waar je de teksten gaat gebruiken! Ik ken de Bijbel op mijn duimpje, maar geloof niets van wat erin geclaimd wordt! Heb alle godsdiensten onderzocht, maar geen bevredigende antwoorden gevonden, mijn intuïtie zegt nee tegen monotheïsme!

 8. De rechters zijn niet corrupt maar de aangifte is waardeloos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *