Blckbx

Groene Rypke de Duurzaamste legt uit waarom hij zich bekeerd heeft

Onderzoeksjournalist Rypke Zeilmaker was altijd een ware voorstander van de ‘groene zaak’. Maar hoe kwam hij tot de conclusie dat ‘de moderne milieubeweging juist de grootste vijand is van natuur en menselijkheid’?

Aan de hand van voorbeelden vertelt Zeilmaker hoe natuurorganisaties aan de ene kant pleiten voor onverstoorde natuur en aan de andere kant juist innovaties aanprijzen die voor verstoring van de natuur zorgen. “De natuurorganisaties zijn eigenlijk vastgeroest in een bepaalde ideologie, bijvoorbeeld dat CO2 weg moet. Dat proberen ze te bereiken met bijvoorbeeld windmolens, maar tegelijkertijd ondermijnen ze daarmee hun hoofddoelstelling: onverstoorde natuur.”

Een andere tegenstelling ziet Zeilmaker in hoe natuurorganisaties denken over de relatie tussen de wereldbevolking en de CO2-uitstoot. Zo zijn veel milieuactivisten voorstander van het krijgen van minder kinderen om zo de CO2-voetafdruk van de mens te verkleinen. Maar tegelijkertijd steunen ze vaak massa-immigratie, terwijl de voetafdruk van die mensen veel groter wordt wanneer ze naar het Westen verhuizen.

Zeilmaker pleit ervoor om natuur niet te zien als ‘een regelbaar ecologisch systeem’, maar als ‘een opvolging van historische gebeurtenissen, wat een veel realistischer beeld geeft’.

Bestel Zeilmakers boek via lieverdooddanslaaf.com.

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 735 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Groene Rypke de Duurzaamste legt uit waarom hij zich bekeerd heeft
  1. Geweldig toch hoe Rypke op een simpele manier uitlegt hoe ver van de werkelijkheid de natuurverenigingen zijn afgegleden.

  2. Rypke heeft er een goede kijk op. Alle linkse milieuclubs worden gebruikt om onze maatschappij te ontwrichten en hun eigen zakken te vullen. Waarom blijven deze extreem-linkse lobbyclubs stil na de aanslagen door het westen op Nord Stream 1 en 2 of wanneer de wef-criminelen in prive vliegtuigen de wereld rondvliegen? Daarmee wordt het milieu enorm belast en niet door de klimaatonzin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *