Overige

Henry Kissinger & Bill Gates roepen op tot massavaccinatie en wereldbestuur – Nederlands ondertiteld

Henry Kissinger & Bill Gates roepen op tot massavaccinatie en wereldbestuur

We zitten midden in de ergste wereldwijde gezondheidspandemie van ons leven volgens de media, de regering en de Verenigde Naties. We zijn getuige van een ongekende wereldwijde lock-down als reactie op de uitbraak van het Coronavirus die bekend staat als COVID19.

De wereldbevolking die in de westerse landen leeft, heeft sinds 9/11 meer dan een generatie lang geleerd om in een constante staat van angst te leven. We zijn aangemoedigd om onze vrijheid op te offeren voor een vals gevoel van veiligheid, omdat we elke dag meer en meer geconditioneerd zijn om op de staat te vertrouwen voor bescherming en nu zijn velen van ons afhankelijk van de staat om onze rekeningen te betalen.

Ondanks het feit dat de begroting en het tekort van de overheid elke dag exponentieel blijft groeien… Beginnen sommigen in te zien dat er misschien meer aan het officiële verhaal is dan wat men ons laat geloven. Slechts weinigen hebben dit misschien zien aankomen en wachten op de volgende fase van wat heel goed een nieuwe stap in de richting van een wereldwijd bestuur zou kunnen zijn. Het zijn juist de mannen en vrouwen die, naast de globale instellingen die er het meeste baat bij hebben, precies dezelfde personen en overheidsinstellingen zijn die de lakens uitdelen…

Welkom bij COVID-1984 en de officiële uitrol van de Nieuwe Wereldorde…

(Visited 201 times, 1 visits today)
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *