Overige

Het Andere Nieuws – Mededeling & oproep

Beste Het Andere Nieuws volgers,

Afgelopen januari moest ik even de werkzaamheden staken voor Het Andere Nieuws vanwege familieomstandigheden. Helaas moet ik dat nog een keer doen, deze keer vanwege mijn fysieke omstandigheden. Vanaf dinsdag aanstaande (11 april) duik ik voor minstens twee weken het ziekenhuis in, dit vanwege twee operaties die ik moet ondergaan. Vanzelfsprekend zal ik blijven plaatsen als de situatie het toelaat, ik heb een laptop dermate geconfigureerd dat ik kan blijven plaatsen. Om de continuïteit te waarborgen heb ik wederom de hulp ingeroepen van de VVJ (Vereniging Vrije Journalisten, https://vvj.nu/ ), en hoe blij kan je zijn als twee collega’s alweer willen bijstaan. Net als in januari zullen Ella Ster* (https://www.ellaster.nl/) en Paul de Bruijn (https://ezaz.nl/ ) Het Andere Nieuws bijstaan.  Jullie zullen begrijpen dat mijn dankbaarheid naar deze twee collega’s groot is.

En dan wil ik van de gelegenheid gebruik maken om een dringende oproep te doen onder een ieder die dit leest!

Zoals steeds meer bekend, is de huidige reguliere media (MSM) totaal onbetrouwbaar geworden, gelijk aan de regering en de gehele overheid. Ze halen probleemloos de status “ongeschikt”. De MSM zijn volgzaam aan elkaar en gaan nog veel verder, ze verspreiden leugens, verpakt in mooie woorden. De polarisatie is na de vaccinatieleugens vele malen groter geworden. Kranten en journaals zijn afgezakt tot zeer slechte blog- en vlogsites. Onafhankelijkheid en kwaliteit bestaan in het geheel niet meer. De totale censuur laat de contouren van een totalitaire propagandamachine zien, die overuren maakt om u te voorzien van echte desinformatie, maar onthoudt u altijd van de andere kant. Dit stoppen kan alleen door tegenwicht te geven. Gelukkig is Het Andere Nieuws niet alleen. Talloze websites doen dagelijks hun uiterste best u van andere informatie te voorzien. Zo ook Het Andere Nieuws.

Graag zou ik een paar collega’s willen verwelkomen. Kortom, dat is waar ik naar op zoek ben. We hebben een mooi team met collega’s, waarvan de meeste zich bezig houden met de techniek. Ikzelf plaats de meeste artikelen, maar heb daar inmiddels een dagtaak aan, aan artikelen schrijven kom ik niet toe. De wens is om Het Andere Nieuws verder te laten groeien naar een vrije nieuwssite, met columnisten, opinieschrijvers, buitenlandcorrespondenten etc. Zo hebben we bijvoorbeeld contact met diverse journalisten in de Oekraïne die ons andere beelden en informatie sturen dan de onbetrouwbare media ons laten zien, we zoeken dan ook schrijvers die hier een mooi geheel van kunnen maken.

Tevens zijn we op zoek naar collegawebsites die we een plaats op Het Andere Nieuws willen bieden. Simpel, meer delen is meer informatie verspreiden, informatie waar een ieder onvoorwaardelijk recht op heeft, al was het alleen maar om een goed beeld te kunnen vormen over een bepaalde situatie. Dus collega’s, wees welkom! Heb je zelf geen eigen website op dit gebied, maar ken je een goede site die wij nog niet plaatsen? Tips zijn altijd welkom!

Kortom, ben je goed met het toetsenbord, heb je een eerlijke oprechte kennis van zaken, neem dan contact op. Je krijgt bij ons de ruimte die je nodig hebt.

Let’s join forces!

MarcB

Contact:

Over/contact

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Van Jail naar Freedom? En ALTIJD GRATIS! Klik & Klaar! –>  Vriendenplek.nl

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIMnlX7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Signal Kanaal 2: https://signal.group/#CjQKIN8Hi3DUBfV7RSX3WQLvthuGQRrt5PQuZp3jtVUo_LFJEhCohjtqAahO2qYhJlLHWtIT

Telegram: https://t.me/+8W_XSyRrxhw2MTI0

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 80 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door:

https://prwebservices.nl/

(Visited 1.192 times, 1 visits today)