Overige

Het bewijs dat de horeca wordt misbruikt – stop nu met de QR onzin!

Marianne Zwagerman is één van de weinige mainstream-journalisten met de moed om hardop over het coronabedrog te praten.
Er wordt nu net gedaan alsof de digitale toegangspas voor in de horeca een nieuw idee is, dat voorkomt uit ‘bittere noodzaak.’ Want corona. Maar dat is onzin. Want, vertelt Arno Wellens in de podcast van Marianne Zwagerman en Rick van Velthuysen: dit plan is in 2014 en 2018 gemaakt in de EU en daarna uitgewerkt in 2019. Corona is dus niet de réden, maar een excuus.
Ze nodigde EZK topambtenaar Raaphorst én expert Arno Wellens uit om te praten over wat er eigenlijk gaande is, en dus ook over de Coronatoegangspas. Wellens zei daarover iets heel interessants. Want, stelde hij, uit alle informatie blijkt dat de digitale toegangspas voor in de horeca geen recent idee is, maar al uit 2014 dateert. Corona is niet de reden dat het ingevoerd wordt, maar het excuus.
“Het feit dat die pas er komt was in 2014 en 2018 eigenlijk al besloten,” legde Wellens uit. “Begin 2019 is er een proef gedaan om te kijken hoe mensen het Europees digitaal paspoort accepteren. Dan blijkt dat die proef wel goed is, maar dat, als je wilt kijken of de héle samenleving dat accepteert, dan zou een zeer groot deel van de bevolking dagelijks van die pas gebruik moeten maken om het hele systeem in te bakken.”

“En dan staat op de website Rijksoverheid.nl – het staat gewoon op de website Rijksoverheid.nl, dus het zijn geen alternatieve bronnen! – daar staat dan dat de horeca als proeftuin gaat worden aangewezen,” aldus Wellens. Met andere woorden, toen was al bekend dat ze a) een digitale ID wilden gaan invoeren en b) dat ze dit eerst zouden gaan invoeren bij de horeca.

Maar er was natuurlijk een probleem. Zoals Wellens uitlegt: “Maar in de zomer van 2019 valt niet in te zien waarom de horeca zou moeten meewerken aan een proef die praktisch gezien niets voor de horeca oplevert, die alleen maar een last is voor de horeca, en waarbij je je ook politiek kunt afvragen: waarom zouden we dat eigenlijk moeten willen? Plus digitalisering an sich levert al heel veel vraagtekens op omdat mensen bang zijn voor een dominantie van de Tech-bedrijven,” etc.

Er was dus geen reden voor de horeca om mee te doen aan die QR-gekte.

EU dolblij met corona
… Tot corona. Toen was het excuus er opeens. En ja, zoals Wellens ook uitlegde was de EU-top daar hartstikke blij mee.

“Toen kwam als een geschenk uit de hemel corona. Je hebt zo’n filmpje van die Ursula von der Leyen, de voorzitter van de Europese Commissie – terwijl bedrijven kapotgaan en mensen op de IC liggen – heeft ze een juichfilmpje online gezet. Dan zegt ze, ‘yes, we have a digital strategy,’ dat Next Generation EU Fund, en met de digitale strategie van 2030. Toen zei ze: ‘We hadden er nooit geld voor.’ Maar in dat filmpje zei ze: ‘Now we have the funds!‘ Was ze helemaal blij. Stond ze te juichen. Dankzij corona.”

Kortom, “dat hele paspoortengoede was al besloten door Rutte voor corona er was. Vervolgens kan hij gebruiken maken van corona, want nu kan hij tegen de horeca zeggen: ‘Het nut is voor jullie heel duidelijk!’”

Verifieerbaar
Zoals Wellens en Zwagerman stellen kan dit gewoon nagezocht worden op de websites van de Rijksoverheid zelf. Het grote publiek wordt er niet nadrukkelijk over verteld, maar de documentatie staat wel degelijk online. Ze verstoppen het alleen in die zin dat ze het stiekempjes allemaal doen en hópen dat mensen niet zelf op onderzoek uit gaan. Maar doen mensen dat wél, dan is de waarheid vrij gemakkelijk te vinden. Alleen moet je dan even achter de spreekwoordelijke schermen kijken.

==

 

Volg Het Andere Nieuws nu via Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 3.012 times, 1 visits today)
7 thoughts on “Het bewijs dat de horeca wordt misbruikt – stop nu met de QR onzin!
 1. Voor NL nu wel duidelijk dat Rutte onder oorlogsrecht wel afgeserveerd (sic!) kan worden.

 2. Dat is zoiets als tegen Hitler zeggen, ”stop met oorlog voeren”, zou die dan gestopt zijn? Bezetters zijn nog nooit gestopt met bla bla bla, alléén gewapend verzet, knal knal knal! Helaas, er is een tijd van vrede & er is een tijd dat er echt met wapens gestreden moet worden!

 3. Dat door de strot duwen is sinds invoering euro heel duidelijk!
  Menig euburger zal dit onvergeeflijk vinden!

 4. KLAUS SCHWAB HEEFT GOEDE GEDACHTEN EN DAT IS 1 NUTTIG PUNT

  Totale controle, bij de mondiale psychopaten verenigd op het platform van het WEF,
  houdt ook in het via 5G beeindigen van het leven van onvolwaardigen en nuttelozen.
  Het is het utilitarisme ten top met het merkwaardige feit dat de werkelijk onproductieven
  en contraproductieve elementen zich in de hoogste regionen van het WEF bevinden.

  Wij als werkende en creatieve burgers moeten daarom het systeem dienen door het elimineren
  van het WEF met ‘royals’, ‘captains of industrie’ en landverradende bestuurders en al.

  Weer terug naar kleinschaligheid in kleine horizontale verbanden met directe lijnen tussen
  de participanten. Bottom up moeten we dit in NL nog eerder gister dan vandaag doen met
  het uitschakelen van het kabinet en zo’n 120 kamerleden. Rutler gaf het zelf al aan.
  Het ideale van werkgemeenschappen zonder vet!

  Met dank aan Klaus en Genocide Kill Bill!

 5. Het hele vacineren was al afgesproken voor Corona. Roadmap to vaccination EU 2018.

 6. Corona is geen geschenk uit de hemel, het is gemaakt volgens Luc Montagnier, nobelprijswinnaar.
  Zal zaak zijn KHN te onderzoeken en voor tribunalen te slepen in verband met medewerking aan genocide
  via vaccinatiedrang!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *