Overige

Het einde van de bacterie-theorie, deel 4 – Nederlands ondertiteld

In 1960 werd het studieverslag gepubliceerd van virologisch onderzoek door F Rapp, I Gordon en R F Baker. In het verslag merken ze op:

“Niercellen van apen, echter, zijn niet geschikt voor dit type onderzoek
omdat Enders, Peebles en Ruckle lieten zien dat apen, en afgeleide celkweken van apen, vaak zijn besmet met iets dat serologisch niet te onderscheiden is van menselijk mazelen-virus, dat cytopathische veranderingen veroorzaakt,” dat betekent afbraak, “van niercellen uit apen in een kweek die bijna identiek zijn aan die veroorzaakt door het menselijk mazelen-virus.”

Met andere woorden, in plaats van te beseffen dat het de procedure van verhongeren en vergiftiging was die de cytopathische afbraak in beide kweken veroorzaakte namen zij aan dat niercellen uit apen van nature hetzelfde virus bevatten als menselijke mazelen. Dat moest wel de reden zijn waarom ze niet te onderscheiden waren.

Toch worden dit type cellen tot op de dag van vandaag gebruikt bij dit soort pseudo-onderzoek. Je vraagt je af hoe zoiets kan bestaan. Het antwoord op die vraag dient te worden gezocht in de financiële manipulaties van de Rockefellers in het verkrijgen van de macht over de medische opleidingen, maar dat is een verhaal voor een andere keer. Vanuit psychologisch oogpunt kan ik me echter makkelijk voorstellen hoe gemanipuleerde kennis in medische opleidingen van generatie op generatie wordt overgedragen, van “geleerde” en gerespecteerde professoren op de volgende generatie gretige studenten, jong en beïnvloedbaar.

De fameuze Duitse onderzoeker Stefan Lanka loofde een beloning uit van 100.000 euro aan degene die kon bewijzen dat virussen bestaan. Een kandidaat claimde de beloning en werd door een rechter in het gelijk gesteld. Lanka moest betalen. Dit vonnis werd echter door een hoge rechtbank verworpen. Hij deed wel de controle-experimenten waar hij de ene groep gezonde, menselijke epitheelcellen in een kweek, zonder toevoeging van enig “viraal” materiaal, op exact dezelfde wijze behandelde zoals standaard protocol is in dit type onderzoek.

Wat betekent het introduceren in de kweek van allerlei extern materiaal dat allemaal een eigen genoom heeft, zoals serum uit het bloed van ongeboren kalveren en cellen uit het nierweefsel van de groene meerkat. De kweek wordt voeding onthouden zodat de cellen verhongeren en sterven. Om dat proces nog een handje te helpen worden giftige antibiotica toegevoegd, en Trypsine, een enzymen oplossend middel.

Gezonde cellen in de ene controlekweek, afkomstig uit dezelfde partij cellen als in bovengenoemde kweek, werden voorzien van voeding en verder met rust gelaten.
Een tweede controlekweek werd een beetje vergiftigd. Hier bleken de aangevallen cellen in staat zich te herstellen.

Zonder de aanwezigheid van enig viraal materiaal, dat volgens de wetenschap het cytopathisch effect, of doden van cellen, veroorzaakt, zien we deze celafbraak toch plaatsvinden. Slotsom? De afbraak wordt veroorzaakt door de methode, niet een virus.

Een fanastische video van Space Busters, wederom vertaald door niemand minder dan Erick van Dijk. Strijder en broeder Erick vertaal vele belangrijke video omdat deze voor een ieder te bereiken moeten zijn. Een goed beeld vormen over de problematiek kun u pas doen als u de meerdere kanten van het verhaal kent. Dit is de bijdrage van Erick. Wij plaatsen graag het nobele werk en belangrijke werk van Erick.

Deel 1 staat hier:

Het einde van de bacterie-theorie, deel 1 – Nederlands ondertiteld

Deel 2 staat hier:

Het einde van de bacterie-theorie, deel 2 – Nederlands ondertiteld

Deel 3 staat hier:

Het einde van de bacterie-theorie, deel 3 – Nederlands ondertiteld

Ander vertaalde video’s van Erick:

De tot nu toe 40 vertaalde video’s over de voorbereidende werk van het Neurenberg proces van Reiner Fuellmich. Zeer de moeite waard om te bekijken!

https://hetanderenieuws.nl/?s=reiner

Deel dit met wereld, opdat we allemaal kunnen en moeten weten wat er echt gaande is!!

Wederom is de vertaling gedaan door Erick van Dijk, waarvoor een diepe buiging!

U kunt Erick volgen via zijn eigen Bitchute kanaal: https://www.bitchute.com/channel/Dn2nOjrl76U1/

Ook is Erick te volgen via het censuurvrije Vriendenplek: https://vriendenplek.nl/ErickvanDijk

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Belangrijk dus om te weten hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Facebook – https://www.facebook.com/hetanderenieuwsnl

Facebook zusterpagina : https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Natuurlijk via www.hetanderenieuws.nl

En via het censuurvrije Vriendenplek.nl  https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Hier kun je in vrijheid reageren en communiceren!

Wil je ook een social media waar je zonder censuur en advertenties gewoon plezier kunt maken en over alles kunnen spreken? Meld je dan aan bij VriendenPlek, de plek voor iedereen! https://vriendenplek.nl/

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/ 

(Visited 1.173 times, 1 visits today)
3 thoughts on “Het einde van de bacterie-theorie, deel 4 – Nederlands ondertiteld
  1. Mocht je je schamen omdat je je tot de prikjes hebt laten misleiden en daar nu de consequenties van draagt?

    Ontken het niet langer, alléén de mensen in mijn omgeving die zich hebben laten prikken zijn steeds ziek, schaam je niet en breng het in de openheid!

    Want wachten op een docu hierover achteraf, terwijl er nu nog doorgeprikt word, duurt te lang!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *