Café Weltschmerz

VOOR DE BOER: in de hooiberg #6 – Maria-Louise Genet, Petra van der Heide en Gerlof Pronk

Maria-Louise Genet is rechtendocent, Petra van der Heide handelde jarenlang met biologische dynamische voeding en Gerlof Pronk is biologisch dynamisch boer. Zij spreken over de maatregelen, over de stikstofuitstoot en over de verloren juridische procedure van Gerlof tegen de overheid.

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Belangrijk dus om te weten hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Facebook – https://www.facebook.com/hetanderenieuwsnl

Facebook zusterpagina : https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Natuurlijk via www.hetanderenieuws.nl

En via het censuurvrije Vriendenplek.nl  https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Hier kun je in vrijheid reageren en communiceren!

Wil je ook een social media waar je zonder censuur en advertenties gewoon plezier kunt maken en over alles kunnen spreken? Meld je dan aan bij VriendenPlek, de plek voor iedereen! https://vriendenplek.nl/

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/ 

(Visited 493 times, 1 visits today)
5 thoughts on “VOOR DE BOER: in de hooiberg #6 – Maria-Louise Genet, Petra van der Heide en Gerlof Pronk
 1. Mevr. van der Heiden handelde IN biologische voeding.

 2. Net gezien in het wefnieuws (internet)
  rutte spreekt met boeren.

  Daarom een oproep aan alle boeren: spreekt u s.v.p. niet met lowlives als rutte. Het is zonde van uw tijd en hij
  wil u en uw bedrijf simpelweg kapot maken, i.o.v. de man met de varkenskop.
  Hij is het niet eens waard met u te (mogen) spreken.

 3. https://expose-news.com/2022/07/10/documents-dutch-gov-wef-great-reset/
  ‘Nederland is de trotse gastheer van het Global Co-ordination Secretariat (“GCS”) voor het wereldwijde netwerk van Food Innovation Hubs’, schreef Foodvalley; de toonaangevende Europese innovatiehub in dit netwerk.

  “Het was geweldig om deze week steun te hebben voor het initiatief van Foodvalley-leden Mengniu Dairy, DSM en Unilever tijdens de online WEF Davos-panelsessie over de transformatie van voedselsystemen”, zei premier Mark Rutte op 26 januari.

  Foodvalley’s artikel vervolgde: “Meer dan 20 organisaties werken al samen als Food Innovation Hubs in Colombia, India, Europa, Zuidoost-Azië en verschillende landen in Afrika. De Bill & Melinda Gates Foundation heeft meerjarige ondersteuning geboden voor de ontwikkeling van een Food Innovation Hub in India en verschillende partners uit de publieke en private sector hebben middelen in natura toegezegd om de ontwikkeling van hubs in verschillende regio’s te ondersteunen.”

  Wat Foodvalley niet vermeldde, is dat Nederland gastheer was voor de GCS omdat de Nederlandse overheid van plan was deze te financieren.

  Foodvalley vermijdt ook erop te wijzen dat het initiatief “speciale aandacht heeft voor de ontwikkeling en implementatie van sleuteltechnologieën, zoals digitalisering kunstmatige intelligentie, internet der dingen, biotechnologie en micro- en nanotechnologie in de agrovoedingssector.”…..etc etc……

 4. Dank je wel voor dit zuivere verhaal !
  Het gaat jullie alledrie goed en vooral al die geweldige boeren die HART voor hun eigen dieren, land en bedrijf hebben.

  Aan welke kant wil jij staan en meewerken….hoe zuiver ben je daarin ???
  Kijk nog eens naar jezelf ……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *