3 thoughts on “Het gaat niet over de persconferentie – Willem Engel en Jeroen Pols
 1. DANK DANK DANK voor al t onderzoek en geweldig werk dat jullie doen ! Ga zo door !!

  Ook alle andere mensen die info via artikelen en video’s via het andere nieuws laten zien bedankt.
  Ik kan t alleen maar door geven aan een ieder die er voor open staat….
  Het tij zal absoluut keren, daar ben ik van overtuigd. HOUD GOEDE MOED !
  Want wederom het GOEDE en INTEGERE zal het kwade overwinnen….

 2. Geweldig, die besprekingen van Jeroen en Willem !!

  Zijn er nog Rugrechters bij Justitie, inderdaad?

  Ik vraag me wel eens af hoe bv die mensen, die nu genomineerd zijn voor de Anton Mussert Prijs [ en terecht ! ], de toekomst zien ?? Als elk land een soort concentratiekamp moet worden, dan moeten zij in een soort aparte elitesamenleving gaan wonen en leven. Ook hun off spring krijgt een leven, waarin ze elke dag alle ellende uit de onderdrukte gebieden op hun netvlies krijgen. Wat doet dat psychisch met die kinderen? Dan kun je als ouder [ die zich honderd procent heeft ingezet voor die inktzwarte toekomst ] niet compenseren met allerlei privileges voor het kind. Het kind groeit op en raakt steeds meer bewust vh feit dat z’n ouders hypercriminelen zijn. Vreemd.
  De mensen, die na de uitvoering vd decimeringsplannen van de mega-maniak Gates e.a. , overblijven, zullen door velerlei andersoortige ellende sterven. Wie valt er dan nog te controleren, te treiteren en te manipuleren, als er niemand over blijft ?
  Misschien gaan ze dan elkaar te lijf e/o ze gaan onder elkaar flink fokken totdat de wereldbevolking weer te groot wordt en weer kleiner gemaakt ‘moet’ worden en dan begint alles weer opnieuw ?
  Als wij parallelle samenlevingen gaan creëren, dan liggen al die samenlevingen ook 24/7 onder vuur vd NWO adepten. At The End of The Day moet de hele wereld op de schop, alle rotte appels moeten ùit de mand en zij die overblijven moeten alles opnieuw opbouwen.
  Een hele wijze raad van Kees van Wolferen van al helemaal aan het BEGIN van deze zgn. ‘Gezondheidscrisis’ is:
  ” NU al denken in termen van Wederopbouw. Ondanks dat de ruïnes nog niet klaar zijn.”
  En : Zoals o.a. Jeroen en Willem aan het doen zijn : DOSSIERS vòl met bewijslast opbouwen voor het moment dat het Volkstribunaal zal plaats vinden !

 3. OUDER PERSBERICHT

  Pauline van Steijnen, Roland Pierik en Ernst Numann zijn verrast met de ontvangst van de Roland Freisler Penning, een hoge duitse onderscheiding ingesteld door de bondspresident Angela Merkel op 30 oktober 1993, de honderjarige geboortedag van deze briljante rechtsgeleerde.

  Freisler was volgens zijn tijdgenoten een geweldig redenaar, maar ook niet geheel zonder kritiek. Vooral uit kringen waar de gedachte prevaleerde boven het belang van de volksmassa kwam aanvankelijk weerstand. Dankzij zijn snel rijzende ster en de steun van de NSDAP verstomden de aanvallen op zijn persoon en gedachtegoed binnen enkele jaren grotendeels.

  Freisler was zeer effectief
  en nauwgezet in slechts een drietal jaren wist hij een vijfduizend misdadigers tegen de staat definitief uit de biosfeer te verwijderen.
  Zijn vele voorgangers deden daar meer dan tien jaar over.

  Zijn vroegtijdige dood door een omvallende zuil van het berlijnse gerechtshof
  in 1945 was een grote schok voor IG-Farben en Bayer en noopte tot aanmaak van meer blauwzuur pellets voor het buitengerechtelijk bestrijden van onmaatschappelijke elementen in de tijdelijke eindfase van nationaalsocialisme.

  Bovengenoemd drietal heeft zich in hoge mate in dienst gesteld van de hernieuwde wereldorde waarin geen plaats meer mag zijn voor onverantwoordelijke en criminele elementen die zich met een onafhankelijk ratio verzetten tegen de depopulatie en transhumanisering van onze aarde tot heil van een, in moreel opzicht, beperkte elite.

  Ernst Numann ontvangt de gouden munt,
  Roland Pierik de zilveren en ten leste zal
  in brons de penning aan Pauline worden
  uitgereikt op 16 augustus 2021 in den Haag door Ferd Grapperhaus.

  De penning verbeeldt een veewagon en een
  grafeennanobuis in de vorm van schoorsteen. De lettters N en S zijn een mooie verwijzing naar de oude band over het spoor tussen Nederland en Duitsland. Het lint van hennep is trouwens versterkt met grafeen zodat in geval van een wanhoopsdaad een zekerder afloop is gegarandeerd.

  De redactie van ‘Graf zur Eins bis Oxide’ wenst het drietal hartelijk geluk met hun welverdiende ondescheiding.

  bron: http://www.weit-welt-wappie@entlarven@nsdap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *