Een Oorlog Reeds Verloren Robert Gorter

Het immuunsysteem onder vuur: in gesprek met dr. Robert Gorter (3) | #3.27

In dit derde gesprek met dr. Robert Gorter neemt Sven Hulleman de veelbesproken PCR-test met hem onder de loep. Hoe werkt deze precies, welke haken en ogen zitten daaraan en welke implicaties heeft dit voor de samenleving en het beleid wat eraan wordt opgehangen?

(Visited 276 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Het immuunsysteem onder vuur: in gesprek met dr. Robert Gorter (3) | #3.27
 1. Yoga filosofie

  De oude Yoga filosofie leert ons dat ziektes en klachten ontstaan wanneer energie (prana) niet vrij door het lichaam kan stromen.

  Die klachten beginnen vaak klein, met een raar gevoel op die plek in je lichaam of kleine sensaties die je daar kunt voelen. 
  Dit is het lichaam wat fluistert en om aandacht vraagt.

  Doen we er niets mee, dan zullen de klachten steeds groter worden. Het lichaam zal gaan schreeuwen i.p.v. te fluisteren.

  Maar chakra blokkades leiden niet alleen tot fysieke klachten.
  Ook kunnen chakra blokkades leiden tot destructief gedrag, waardoor we ons eigen innerlijke kompas niet volgen, onszelf (on)bewust tegenwerken en niet verder komen in het leven.

  De disbalans in het chakra systeem kan ontstaan door fysieke, mentale, emotionele of spirituele blokkades.
  En het staat allemaal in verbinding met elkaar.

  Als je bijvoorbeeld een diepgewortelde overtuiging hebt dat je niet goed genoeg bent, dan is dit een blokkade van het derde chakra.
  Je staat niet in je kracht en bent onzeker (dit zijn de psychologische symptomen). Dit kan leiden tot maag en spijsverteringsklachten wanneer we hier niets mee doen. Want dit is de locatie van het derde chakra.

  Het ‘probleem’ met werken met de chakra’s is vaak dat oefeningen niet praktisch en doelgericht zijn. Daarom wordt het door veel mensen vaak als zweverig ervaren, inclusief mijzelf een aantal jaren geleden.

  Onze missie is om Yoga, waaronder het werken met de chakra’s, praktischer te maken en meer gericht op moderne mensen.
  Een van de manieren waarop we dit kunnen doen is door de chakra filosofie te verweven met de krachtige Yoga Nidra techniek.

  Op die dag neemt de ziener intrek in zijn eigen ware natuur.
  Wie begrijpt wat verkeerd begrijpen inhoudt-op een heel diep niveau, steeds wanneer we eenvoudigweg de dingen om ons heen waarnemen, of gewoon aan het denken zijn.

  Wat betreft de kanalen diep binnenin ons wat betreft de subtiele winden erin puilen de twee zijkanalen altijd uit van verkeerd begrepen gedachten en de twee vergiften die daaruit ontstaan: op een verkeerde manier van dingen houden en er op een verkeerde manier een hekel aan hebben. En in het kielzog van die gedachten volgt nog een zwerm andere.

  In het Maan-kanaal: gedachten van bezitsdrang, onmogelijke verlangens, trots.  Allemaal gerelateerd aan die domme vorm van houden van.

  In het Zon-kanaal: gedachten van boosheid, haat, wedijver. 
  Allemaal gerelateerd aan die domme vorm van afkeer.

  Yoga Nidra helpt je om tot een geweldig diepe ontspanning te komen. 
  Het wordt ook wel ‘slaap Yoga’ genoemd.

  Hierdoor wordt werken met de chakra’s makkelijker en toegankelijker. 
  Je kritische en analytische geest die overal iets van vindt is immers tot rust gebracht tijdens Yoga Nidra

  Net als wanneer je in diepe slaap bent. Hierdoor kunnen we op een diep niveau werken met de chakra’s en hun blokkades.

  Dit is precies wat we doen in onze online cursus

  #youcandothis

  https://academy.happywithyoga.com/courses/reis-door-chakras

 2. Lichaam accepteert geen lichaamsvreemde stoffen. Is all eeuwen bekend en om die reden nu niet ineens anders.

  Zijn de angst aanwakkeraars die geen diep onderzoek doen naar wat het lichaam wel kan en dus gebaseerd op een angst cultuur wat in de yoga strikt verboden is. Angst helpt ieder mens om zeep als die langer dan 2 maanden duurt en komt ieder lichaam in teloorgang.

  Echter zat het wel in de aardse energie voor 2 eeuwen vanuit de Schumann Resonance en had de navolgende ingrediënten die voortkomen uit de planeetstanden wanneer deze retrograde staat en betekent kijk eens even achterom wat u doet en klopt het wel met het resultaat wat het opwekt ten gunste van anderen is de maan = overdenken van je acties overdag = zon anders doen op de dag met een eureka gevoel van hehe zo lukt het wel en komt voort uit de ademhaling zoals hierboven beschreven.

  Zoals de mens dan zijn goede voornemens heeft zouden nu onze wereld leiders goede voornemens moeten maken want alles komt uit en alles valt uit. De nieuwe cyclus werd in 2019 al aangekondigd als je meerdere wetenschappen hanteerde en geschiedenis had geraadpleegd voor de cycli waarin de aarde en de kosmos verloopt en vooruitstrevende maatregelen had kunnen treffen voor ieders gewin. Nu hebben we ellenlange discussies met superego’s die maar geen spiegel voor willen houden met wat er gebeurt en hun leiderschap hebben weggeven aan een macht die controle wil houden.

  Zoals de mensheid het jaar afsluit met een spetterende vuurwerkshow, zo sluit de kosmos de meer dan 2 eeuwen durende cyclus af met zijn grootste vuurwerkshow in de vorm van de meest bizarre weersveranderingen ooit die de hele wereld nu meemaakt zoals reeds eerder gebeurde als je geschiedenis had geraadpleegd voor wat komen gaat.

  Het gebeurde al reeds eerder als je de timetables erbij had gepakt en meerdere wetenschappen had geraadpleegd voor reinheid van leven en had overgebracht.

  Anderen de schuld geven, toe-eigening zonder maar enig recht, wet en regelgeving, dader/slachtofferrol eigen wil opleggen en controle houden zijn/waren de ingrediënten van de vorige cyclus die langzaam aan het veranderen is.

  De nieuwe Het Aquarius tijdperk is een begrip uit de astrologie. Het is een van de twaalf GROTE tijdperken die de namen hebben van de twaalf tekens uit de dierenriem.
  Elk tijdperk duurt 2150 jaar, en maakt deel uit van een cyclus van in totaal 25800 jaar.
  De nieuwe Waterman energie is: terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde zoals: Transformatie, Eenheid, Holisme, Liefde, Acceptatie, Naastenliefde, Compassie, Vrijheid, Vrije wil ervaren. De poort naar ons hart werd hierbij geopend als je weet dat de aarde in cyclussen verloopt en brengen oude hartsverlangens wat zielsverlangens zijn alsnog naar boven en uit zich op alle fronten in onze samenleving.

  Zielsverlangens worden nog steeds ondermijnd door opgelegd gedrag (kindsgedrag)terwijl vrijheid zorgt voor de creatiespiraal die ons allen laat groeien in de wereld voor al wat leeft. Zonder creatiespiraal geen evolutie en herhalen we wat reeds eerder gebeurde is kopieer gedrag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *