Overige

Het is weer zo ver!

De censuurspecialisten van FB hebben in al hun wijsheid maar weer eens besloten dat een andere mening door een arts, geplaatst door Het Andere Nieuws, niet gezien mag worden. Ze  gaan ervan uit dat je dom bent en behoedt moet worden voor andere meningen. Botweg, censuur dus! Kotsbeu word je ervan, en ja wij ook. Wij zijn wars van censuur. Wij gaan ervan uit dat je prima kan bepalen wat je ergens van vindt. Wij vinden wel dat je de gelegenheid moet krijgen die mening te vormen, en dat is precies wat wij doen.

Dus FB gaat even niet lukken, gelukkig hebben wij onze eigen social media opgezet. Op VriendenPlek hebben we geen censuur en kun je vinden wat je vindt. En natuurlijk is dit een gevalletje van de slager keurt zijn eigen vlees, echter nodigen wij je uit je gewoon aan te melden op Vriendenplek.nl. Kunnen we het gewoon weer hebben over zaken waarover we het willen hebben, zonder dat iemand je blockt omdat je het niet eens bent met iets of iemand! Einde gezeur! Tot zo dus?

Aanmelden kan hier: https://vriendenplek.nl/

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Belangrijk dus om te weten hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Facebook – https://www.facebook.com/hetanderenieuwsnl

Facebook zusterpagina : https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Natuurlijk via www.hetanderenieuws.nl

En via het censuurvrije Vriendenplek.nl  https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Hier kun je in vrijheid reageren en communiceren!

Wil je ook een social media waar je zonder censuur en advertenties gewoon plezier kunt maken en over alles kunnen spreken? Meld je dan aan bij VriendenPlek, de plek voor iedereen! https://vriendenplek.nl/

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/ 

(Visited 1.508 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Het is weer zo ver!
  1. …en behoed moet worden……….. behoedt is de tegenwoordige tijd…. Let op uw Nederlands……..

  2. Om de natuurlijke weerstand tegen hersencorona bij de kamer te bevorderen roepen
    wij iedere niezende nederlander om op de publieke tribune plaats te nemen en veel
    te proesten ook van het lachen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *