Overige

Het einde van de bacterie-theorie, deel 3 – Nederlands ondertiteld

De “cliff-hanger” van het vorige deel bracht ons bij de wetenschappelijke fraude die, mocht deze door het grote publiek worden ontdekt, het einde zou betekenen van de farmaceutische industrie en geneeskunde zoal we die kennen.

We komen bij de gewraakte PCR-test. Na wat uitleg horen we de bedenker van het principe van PCR, Kary Mullis, die hiervoor een Nobelprijs ontving. Geen pannekoek, zou je zeggen.

In een beeldfragment horen we uit zijn eigen mond dat de PCR-methode niet is geschikt als diagnostisch gereedschap, simpel gezegd, je kunt er niet mee bepalen of iemand ziek of besmettelijk is. Punt uit. En dit heb ik nooit begrepen. Dat had toch het einde van het hele verhaal moeten zijn? Alsof die man niet weet waar hij het over heeft.

Misschien heeft iemand van Forum voor Democratie, u weet wel, die partij die, wanneer een kamerlid ervan aan het woord is, wordt genegeerd door de andere, driftig op hun telefoon tikkende collega’s in de Tweede Kamer, er eens aan gerefereerd. Maar als de PCR-test de grondslag is van je hele beleid dan kom je toch snel genoeg uit bij de bedenker? Ik tenminste wel.

Op 20 mei 2020 publiceerde ik al het vertaalde transcript van een uitleg door dr. Andrew Kaufman over de PCR-test. Die zullen de waarde kamerleden hebben gemist in alle hectiek. Spijtig, had een hoop geld en ellende gescheeld. Zo kwam ik bij de maker uit. Het fragment staat gewoon op internet. Ben ik nou zo slim? Of zijn zij nu zo dom? Of was er een andere reden om het te verzwijgen?

Kary Mullis kunnen we niet meer vragen wat hij van deze gang van zaken vond.
Hij overleed op 7 augustus 2019, slechts een paar maanden voor aanvang van de Plandemie. Kwam dat effe mooi uit…

Gelukkig zei hij eerder al wat gezegd diende te worden over zijn uitvinding, en was er een camera aanwezig om zijn woorden vast te leggen. Je kunt er geen ziekte mee vaststellen. Weg beleid. Of misschien heb ik het mis en begreep schoolmeester basisonderwijs Hugo de Jonge de test beter dan de uitvinder en Nobelprijswinnaar…?

Een fanastische video van Space Busters, wederom vertaald door niemand minder dan Erick van Dijk. Strijder en broeder Erick vertaal vele belangrijke video omdat deze voor een ieder te bereiken moeten zijn. Een goed beeld vormen over de problematiek kun u pas doen als u de meerdere kanten van het verhaal kent. Dit is de bijdrage van Erick. Wij plaatsen graag het nobele werk en belangrijke werk van Erick.

Deel 1 staat hier:

Het einde van de bacterie-theorie, deel 1 – Nederlands ondertiteld

Deel 2 staat hier:

Het einde van de bacterie-theorie, deel 2 – Nederlands ondertiteld

Ander vertaalde video’s van Erick:

De tot nu toe 40 vertaalde video’s over de voorbereidende werk van het Neurenberg proces van Reiner Fuellmich. Zeer de moeite waard om te bekijken!

https://hetanderenieuws.nl/?s=reiner

Deel dit met wereld, opdat we allemaal kunnen en moeten weten wat er echt gaande is!!

Wederom is de vertaling gedaan door Erick van Dijk, waarvoor een diepe buiging!

U kunt Erick volgen via zijn eigen Bitchute kanaal: https://www.bitchute.com/channel/Dn2nOjrl76U1/

Ook is Erick te volgen via het censuurvrije Vriendenplek: https://vriendenplek.nl/ErickvanDijk

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Belangrijk dus om te weten hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Facebook – https://www.facebook.com/hetanderenieuwsnl

Facebook zusterpagina : https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Natuurlijk via www.hetanderenieuws.nl

En via het censuurvrije Vriendenplek.nl  https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Hier kun je in vrijheid reageren en communiceren!

Wil je ook een social media waar je zonder censuur en advertenties gewoon plezier kunt maken en over alles kunnen spreken? Meld je dan aan bij VriendenPlek, de plek voor iedereen! https://vriendenplek.nl/

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/ 

(Visited 1.167 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Het einde van de bacterie-theorie, deel 3 – Nederlands ondertiteld
  1. Goed nieuws: Texel/Tessel heeft zich tot republiek uitgeroepen: de vrije republiek Tessel, en het EU-lidmaatschap aangevraagd; zie herstelderepubliek van vandaag.

    Is het ook mogelijk je eigen huis en perceel uit te roepen tot vrije republiek?
    Zoja, dan ontstaan er in zeer korte tijd zeer vele republieken in het voormalige Nederland.

  2. Heel interessant om deze 3 delen te zien. Het wordt goed uitgelegd. Het enige wat ik mis, is dat er niet ingegaan wordt hoe mensen ziek kunnen worden door bijv. een verkoudheid, griep, mazelen enz. De zogenaamde slapers zullen toch beweren dat er mensen in hun omgeving gestorven zijn door allerlei ‘virusziektes’. Dat verhaal moet nog debunked worden dat dit niet van een virus is maar een andere oorzaak heeft. Hopelijk volgt dit deel nog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *