Blckbx

“Hier is sprake van Mind Control!” zegt Hartchirurg, Prof. Dr. Jan Grandjean…

Hij is 67 jaar en zwaaide net af bij het Thorax Centrum Twente, hij is internationaal bekend om zijn operaties op een kloppend hart en parttime hoogleraar aan de Universiteit Twente.

We hebben het over niemand minder dan hartchirurg, Professor Dr. Jan Grandjean die vorig jaar ineens in het nieuws kwam omdat hij – samen met collega anesthesioloog en intensivist Dr. Alaattin Ordimir – kritiek uitte op het coronabeleid van de overheid. En zoals dat dan gaat, kregen ze bakken met kritiek want tegen de stroom inzwemmen is niet gewenst.

Maar in de meest recente publicatie gaat hartchirurg Jan Grandjan nog een stapje verder en noemt de overheidsaanpak een geregisseerde mindcontrol. Programmamaker Flavio Pasquino praat met de man die net met pensioen is over de zin en waanzin van de 1,5 meter, de mondkapjes, de pcr test en de rijksvaccinatiecampagne die meer lijkt op een reclamecampagne. Maar ook bespreken ze de zorgen rondom hartspierontstekingen – myocarditus – die ontstaan als bijwerking van het Pfizer mRNA vaccin. Maar uiteraard wordt er ook uitvoerig stilgestaan bij zijn uitspraak over “mind control”.

Granjean kwam in 2020 al vrij snel in beweging.

“Ik was verbaasd over de dagelijkse cijfers van corona doden. Wetende dat er Nederland elke dag gemiddeld 428 mensen overlijden, namelijk ruim 150.000 per jaar. Een volledig normaal cijfer. Globaal kun je stellen dan elk jaar 1% van de bevolking jaarlijks overlijdt. Daar tegenover staat het goede nieuws dat er in Nederland elk jaar neer dan 160.000 nieuw geborenen zijn. Dit geeft voor Nederland een bevolkingsoverschot van 10.000 personen per jaar”, aldus de professor.

Prof. Dr. Jan Grandjean hekelt de angst die momenteel in de maatschappij rondgaat en doet een oproep tot gezond verstand. “Coronavirussen waren er waarschijnlijk eerder dan de mensheid. We moeten er gewoon mee leren leven en belangrijker nog…iedere mutatie al minder dodelijk dan de vorige variant. Dat behoren virologen te weten…anders begrijpen ze hun eigen vak niet”. Grandjean doelt hiermee op de Deltavariant waarmee nu opnieuw angst wordt gezaaid door het RIVM, de overheid en de media.

(Visited 7.532 times, 1 visits today)
6 thoughts on ““Hier is sprake van Mind Control!” zegt Hartchirurg, Prof. Dr. Jan Grandjean…
 1. follow the money Anoniem ? and The Fed …Central (B)gangsters…En zij…. die U afluisteren…!!! en niet mag noemen ? 0:36 Min om wakker te worden !
  Holy Shit.
  jaweh wappies ? American ? zionist ? activist Barbara Lerner Spectre calls for destruction of European ethnic societies

  https://duckduckgo.com/?t=ffsb&q=babara+lerner+spectra&iax=videos&ia=videos&iai=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D8ERmOpZrKtw
  0:36 min video

  (1)https://schippers-it.nl/producten/cellebrite/

  (2)https://duckduckgo.com/?q=NSO+Whatsapp+hack&t=ffsb&ia=web

  (3) https://duckduckgo.com/?q=Cellebrite+Crypto+Tracer+%7C+Uncover+Bitcoin+And+…&t=ffsb&ia=web
  U bitcoins zijn niet veilig …bij Bi Bi …What ? ….yes wtf

  (4) https://en.wikipedia.org/wiki/Cellebrite

  (5) Koop geen huawei p40 pro ?

  (6) PAS OP…? DE RUSSEN KOMEN…..? …. AFLUISTEREN ?
  This is no Co(h)en/cident ? wtf

 2. @Anoniem Wie dient wie in .NL de Laagland BV /Klootwijk aan zee ? en welke agenda verkopen ze aan de NPO…volgers ? de hetro gehandicapten omroep !…fake nieuws … kunstenaars in het weglaten van de waarheid.
  En Rothschild is bezig met de 3e NEP-tempel …Hij geeft de bijbel verhalen n duwtje in de rug!
  https://duckduckgo.com/?q=There+only+3+countries+left+without+Rothschild&t=ffsb&iar=images&iax=images&ia=images

  Revelation 2:9
  King James Version
  9 I know thy works, and tribulation, and poverty, (but thou art rich) and I know the blasphemy of them which say they are Jews, and are not, but are the synagogue of Satan.

  Om dit alles enigzinds… te begrijpen ? Zie https://duckduckgo.com/?t=ffsb&q=1666+robert+sepher&iax=videos&iai=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DLzV5cFjnBRE&ia=videosRobert Sepher 1666.
  Jeffrey Epstein an Occult Perspective – ROBERT SEPEHR
  WNL Op Zaterdag – 1 augustus 2020 — 16:55>>>> ((((( midden in de Zomer)))))
  Uri Rosenthal pleit voor mondkapjesplicht:….What? yes…….. ‘Nederland is nu de uitzondering’
  Als het aan oud-minister en crisismanager Uri Rosenthal ligt worden mondkapjes ook in Nederland heel gewoon. Hij is blij dat in Amsterdam en Rotterdam op drukke plekken wél gekozen wordt voor een mondkapjesplicht, zo zegt hij in WNL Op Zaterdag op NPO Radio 1.

  “In de omringende landen is de verplichting van mondkapjes nu algemeen”, zegt Rosenthal. “Wij zijn wat dat betreft een uitzondering, behoudens in Amsterdam en Rotterdam. Ik ben heel tevreden dat ((mijn)) burgemeester Aboutaleb nu de mondkapjes verplicht gaat stellen op drukke plekken.”….

  Wat zit er verders nog in Den Haag ?….juist ja…. Ollongren ? ask yourself…ook n multi-sexuele…abcdefgh N(P)O Hetro gehandicapt slachtoffer ? van de CelleBrite of Lichtenstein-Epstein- EU>Walter Hallstein…of Holy-Wood-Holy Shit > Harvey Weinstein of The Ashkenazi-Kazarian Boy Bush 322..https://en.wikipedia.org/wiki/Skull_and_Bones…… and 911 $ilverstein Clan ?

  En wat pro Erdogan aanhangers ? die tijdends de verkiezingen de Rotterdamse brug in bezit nemen ?

  Plofkip Partij voor de dieren ! ook Heil$oldaten als het om ((doorgesnoven)) oudjes neer meppen gaat op het Malieveld.

  Of de Bgangsters in Basel partij van Mark $chwab LulletjeRozenWater. geen zin in n gezin. Het is net n Fruitautomaat. Je stopt er het kwartje van Kok in en de meloenen voor Shell en Unielever vallen er uit. Kassa !
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Lulletje_rozenwater

  https://wnl.tv/2020/08/01/uri-rosenthal-pleit-voor-mondkapjesplicht-nederland-is-nu-de-uitzondering/

  https://duckduckgo.com/?t=ffsb&q=khazarian+mafia&iax=videos&ia=videos&iai=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DL7icjnUTIjk

  https://duckduckgo.com/?q=eustace+mullins&t=ffsb&iar=videos&iax=videos&ia=videos&iai=https%3A%2F%2Fvimeo.com%2F526212859

  AB Osterhaus staat ook op het lijsje zal wel toeval zijn ?
  NPO virus $nabbelhaus
  https://avotaynu.com/books/MenkNames.htm

 3. 322 Dutch Squadron RAF https://nl.wikipedia.org/wiki/322_Dutch_Squadron_RAF

  Het 322 Squadron RAF is het oudste operationele squadron van de Nederlandse Koninklijke Luchtmacht. Het werd op 12 juni 1943 opgericht en was het eerste squadron van de RAF dat geheel uit Nederlandse militairen bestond.
  Meer op Wikipedia (NL)

  Saturn EL Black Cube > wappie Skull and Bones 322 Boy Bush Laat n klas met kinderen tijdens de 911Twin Towers attack n black magic ..MANTRA keer op keer herhalen….What?…yes…wtf

  https://duckduckgo.com/?q=911+bush+school+kite+plane+must+hit+steel&t=ffsb&iar=videos&iax=videos&ia=videos&iai=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DlEqeELMXsyo

  The Bush 9-11 Classroom Ritual, Boy Bush laat n zieke black magic Mantra tijdens zingen tijdens de Twin Tower attack – kinderen moesten het opzeggen keer op keer …PLANE….The ‘KIDS’ Recite: KITE, KIT, STEEL, PLANE*, MUST….must….KITE, KIT, STEEL, PLANE*, MUST#MUST# MUST#……hit steel

  https://duckduckgo.com/?q=911+bush+school+kite+plane+must+hit+steel&t=ffsb&iar=videos&iax=videos&ia=videos&iai=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DyTjz7rfPjfQ

  Jordan Maxwell – Moses, allah the moon god Sin, saturn worship (the black cube / the kabaah) pt 3
  https://duckduckgo.com/?q=+Jordan+Maxwell+-+Moses%2C+allah+the+moon+god+Sin%2C+saturn+worship+(the+black+cube+%2F+the+kabaah)+pt+1&t=ffsb&iar=videos&iax=videos&ia=videos&iai=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Dsc_hKi7vxWE

 4. Heel goed verhaal van deze Prof. Dr.
  Waar ik heel erg naar benieuwd ben is of hij zelf gevaccineerd is tegen het virus of zich laat vaccineren. En is er (volgens deze arts) meer bekend over de gevolgen na een vaccinatie tegen Corona over bijvoorbeeld 1 jaar, 5 jaar……. 10 jaar? Wat is zijn mening daarover? Wat zijn de „ingrediënten“ zijn die veilig of kunnen ze op korte of lange termijn schadelijk zijn?
  Vriendelijke groet,
  Heidi Jongeneel-Boekhout

 5. Hetbis ernstig dat You Tube “STELSELMATIG” al zijn video’s verwijderd, stel je voor dat de gehoorzame burgertjes zelf gaan denken en doen. Beetje rechter legt You Tube fikse boete op bij het aank.kort geding wegens nalatenn uitleg. Slaap verder laffe wburgers, voor je het weet is het irreversable mindcontrol 4 surez !.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *