De Nieuwe Wereld

Hoe een burgerparticipatiesamenleving te creëren | Een gesprek met Bob de Wit en Roel Wolfert

Marlies Dekkers in gesprek met hoogleraar Strategic Leadership Bob de Wit en ondernemer eigenaar en manager van Business Creation Roel Wolfert over de coöperatieve vereniging Society 4.0. “Iedereen kan iets doen. Soms hoef je er alleen maar te zijn.”

In moeilijke tijden kruipen sommige mensen weg en komen anderen graag in actie. Tegenwoordig lijken de problemen echter zo complex dat zelfs de ondernemers een ankerpunt missen. Met Society 4.0 heeft Bob de Wit een platform uitgedacht waarmee regio’s zichzelf kunnen organiseren rondom de vitale kwesties van deze tijd; zoals voedsel, zorg, energie, en nog vele zaken meer. Samen met partner in de coöperatie Roel Wolfert schoof De Wit aan bij Marlies Dekkers om de meest recente ontwikkelingen rondom dit initiatief uit de doeken te doen: “In het industriële tijdperk zijn we gerobotiseerd. Nu moeten wij de menselijke maat gaan terugbrengen.” Laad je op aan de toekomst met Bob de Wit en Roel Wolfert.

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 546 times, 1 visits today)
4 thoughts on “Hoe een burgerparticipatiesamenleving te creëren | Een gesprek met Bob de Wit en Roel Wolfert
 1. Ze praten alsof het, gewoon, heel makkelijk is

  Maar let eens op die wapperende handjes, die zijn leeg

  Ik vind het maar heel dubieuze mannetjes

 2. Bouwers óf Mauwers..

  Wat een gelul van deze volksmenners

  Was er meer gemauwd dan had het niet zo lang geduurd totdat deze week van de vaccinatieschade er kwam en waren er velen voor de prikjes behoed.

  Deze twee verkopen handenvol gebakken lucht

 3. Een paralelle samenleving op bouwen met niets geeft een paralelle samenleving met niets. Dus deze heren denken dat ze gewoon een andere sameleving op kunnen bouwen en dat de tirannen hun hun gang laten gaan. Ze vergeten een paar dingen hoe de samenleving is opgebouwd aan infra structuur en die geven ze niet uit handen. En waar ze al helemaal aan voorbij gaan zijn de mensen aan de onderkant van de samenleving, die worden straks allemaal hun huis uit geschopt omdat ze geen centjes meer hebben om hun huur ect te gaan betalen. Voor het gemak benoemen ze maar even niet dat de machthebbers al honderden miljoenen mensen levens hebben gekost. Nee dit riekt naar gecontroleerde wappie vangers om de boel rustig te houden. Een paarhonderd mensen met ballen die dat tuig middels burger arresten op gaat halen en vervolgen is veel sneller uitvoerbaar. Alle ambtenaren zullen dan opnieuw gescreent moeten worden, hebben ze naast de pot gepiest dan exit for ever. De hele samenleving kan dan zo blijven bestaan, we zeggen de EU, Euro de WHO en het WEF op en draaien de gaskraan open en compenseren de Groningers voldoende te beginnen met dag 1. Met tirannen ga je niet in discussie die moet je voor eens en altijd verwijderen niet goedschiks dan maar kwaadschiks. De meeste mensen wijzen naar Rutte, maar de meeste kwade geesten vertoeven boven in de ministeries die zullen ook alle vervangen moeten gaan worden. We kunnen elkaar linkjes blijven sturen hoe erg het allemaal is maar daar verander je geen flikker meer aan, de meesten weten nu wel waar dit naar toe. Het gaat tijd worden voor hardere acties. https://hetanderenieuws.nl/br-bugnolo-arresteer-de-criminelen/ https://www.youtube.com/watch?v=Fsj6QfJeQwQ

 4. Zie, de maan schijnt nu al door de bomen..

  Je zult als parallelle samenleving stichters bob de wit maar hebben laten infiltreren..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *