Overige

The Zi talk met Bob de Wit

Al langere tijd waarschuwt professor Bob de Wit voor de huidige transitie van het industriële tijdperk naar een nieuw technologisch tijdperk. Krijgen we in het Westen ook een social credit score systeem 2.0? Of krijgen we een ‘elite reset’ en wordt er plaats gemaakt voor een burgersamenleving? Tijdens dit hoopvolle gesprek vertelt Bob hoe wij ons kunnen voorbereiden op de onrustige periode die komen gaat, door ‘de verbinding’ weer op te zoeken.

Bobs boek ‘Society 4.0’ beschrijft een samenleving waarin de belangen van de burgers in zijn algemeenheid centraal staan. Meer informatie over Bob en dit boek vind je op: https://society4th.org

=

Volg Het Andere Nieuws nu via Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 1.053 times, 1 visits today)
One thought on “The Zi talk met Bob de Wit
 1. Lieve Shohreh,
  Ik ben op jouw pad gekomen toen je bij blkbx was als spreker,waar jij eigenlijk op een soort dodenlijst stond,…..ik dacht hoe dan??
  Nu wordt dit toch blijkbaar werkelijkheid met het hele Corona gedoe.
  Wat is nu waar en wat niet?Of ligt deze in het midden? nee natuurlijk niet hij is er wel maar zeker niet in het midden.
  Na al jouw gasten te hebben beluisterd was de laatste Esther nieuw voor mij,…wat mij betreft een prachtig mens zoals al jouw gasten.
  Zo nu en dan schrijf ik een review vooral ik alles wat jij zegt (Shohreh) een aaneensluiting is hoe ik dingen ziet of voel.
  Zoals je het had samen mat Esther over de politiek ,…dat je daar niet meer naar kunt kijken,ook ik ervaar dat ik krijg letterlijk maagkramp als ik daar 15 minuten naar kijk ,dus ik kijk niet meer en dit is al lang aan de gang en ik schat ergens in 2007 dat ik al wakker was?maar hoe of wat wist ik niet precies te duiden.
  Toen kwam 2008 en dacht toen zie je nu wel wat ik al vermoeden gebeurd nu,2014 waar onze democratie is vermoord…kortom keer op keer werd mijn gevoel bevestigd dat de wereld die ik zag niet was zoals ik hem zag.
  Nu had je het over als jij iemand weet die ik moet uitnodigen dan weet ik wel iemand.
  Hoe tof zou het zijn dat je Ronald Bernard uit kan uitnodigen en als je niet weet wie dat is kun je het Erik Boomsma vragen.
  Kijk ik stem niet (omdat er toch niets veranderd)maar wat mij ook verbaasde is dat de mensen het allemaal laten gebeuren (hoe dom kun je zijn)ook ik begrijp het echt niet???
  Mijn standpunten komen denk ik voor 95% overheen met jouw Shohreh zover ik heb kunnen kijken bij jouw podcasten, en er zijn er vele bijgekomen wereldwijd.
  Nu wel het aller belangrijkste wat is nu werkelijkheid en wat niet…moeten we gewoon niet kijken wat wij zelf kunnen waarnemen?
  Geloof is gewoon geloof maar is niet tastbaar en kunnen we niet zien.
  Mijn punt is dus, kijk gewoon om te zien en als je dat doet valt er veel door de mand zoals klimaat wat gewoon een verdien model is.
  En als je kijkt door de bril van groei of meer dan is de hele wereld 1 groot verdien model….ook Oekraïne op dit moment.
  Ik zou me ook willen mengen in het grote debat,echter is mijn echte kennis te klein om er een uitzending van te maken.
  Ik probeer dit natuurlijk wel te vertellen binnen mijn familie of kennissen kring maar dat stuit ook op een muur waar ik haast niet doorkom.
  Ja diegene die al een twijfel hadden dat lukt nog enig zins maar die gene die denken dat ik helemaal gek ben kan ik simpelweg niet bereiken , dat kan mijn retorische beperking zijn (wat zo is)want ik kan beter schrijven als vertellen.
  Mijn exucces voor deze lange mail maar ik moest dit doen oprecht vanuit mijzelf!!!
  Hopelijk gaat Nederland anders denken, en zo anders 380 OM en dat jij daar een klein aandeel in hebt.
  Meet veel liefs,Patrick van Vliet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *