Klagemauer

Holocaust-overlevenden eisen vaccinatiestop!

Overlevenden van de holocaust met hun nakomelingen hebben op 25 augustus 2021 een open brief overhandigd aan het Europees Geneesmiddelenbureau EMA, vooruitlopend op een verwachte goedkeuring van het covid-vaccin in Europa. Daarin eisen zij een onmiddellijke stopzetting van het vaccinatieprogramma. Zij waarschuwen voor weer een holocaust op een nog grotere schaal dan die welke tijdens de Tweede Wereldoorlog tegen de mensheid is begaan. Korte samenvatting: Overlevenden van de holocaust met hun nakomelingen hebben op 25 augustus 2021 een open brief overhandigd aan het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA), vooruitlopend op een verwachte goedkeuring van het covid-vaccin in Europa. Daarin eisen zij een onmiddellijke stopzetting van het vaccinatieprogramma en waarschuwen zij voor weer een holocaust op nog grotere schaal.

(Visited 1.499 times, 1 visits today)
5 thoughts on “Holocaust-overlevenden eisen vaccinatiestop!
  1. Ik begrijp deze mensen en hun angst heel goed maar een heleboel ellende komt uit hun eigen gelederen.Ik wens ze succes als ze maar niet onder 1 hoedje spelen met die smerige kaballah.Veel succes.

  2. In de eindfase zal het enige genoegen nog zijn, de constatering dat de gaatjes in de hoofden van Rutte, Hoekstra, Kaag, Ploumen, de Jonge, en vele anderen zichtbaar zijn!

  3. Kijk uit wat u zegt, er zijn namelijk 2 soorten joden valse en de echte joden. In de geschiedenis is op een gegeven moment het bloed van de joden vermengd met ander bloed. Deze valse joden noemt men de zionisten. Veel zuivere joden zijn in de 2de wereldoorlog omgebracht door dezelfde criminelen waar we nu nog steeds mee zitten. De Rockefellers werkten al samen met Hitler. Kijk naar de geschiedenis van de Kazariaanse maffia, Operation Paperclip enz

  4. Can someone please translate a bit of this into English 😔 it seems super relevant from what I can understand but we’ve been in Kanada too long (And now we will probably will be forever since we just got banned from all airports and land borders, even though international airlines will take us)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *