Café Weltschmerz

Horeca wordt verplicht galgenmaal op te dienen – George van der Leeden en horeca-ondernemers

George van der Leeden gaat in gesprek met drie Amsterdamse horecaondernemers, Nik Poldervaart (Café Kroegtijger), Nadia Duinker (Quarantine) en Dennis van Dijk (Barpiazza) over de nieuwe overheidsmaatregelen die per 25 september ingaan. De horeca is de branche die het hardst getroffen is door de maatregelen van de afgelopen anderhalf jaar. Nadat ze maandenlang hun deuren hebben moeten sluiten en vervolgens de anderhalve meter hebben moeten handhaven, waardoor ze hun volledige capaciteit niet konden benutten, wordt er nu van ze geëist dat zij handhaven op een geldige QR-code. Hiermee worden zij gedwongen mee te werken aan discriminatie en medische apartheid. Wat doet dat met mensen? Welke sancties hangt hen boven het hoofd als zij niet meewerken? Wat zijn de financiële gevolgen? Welke mentale impact heeft dit dystopische beleid? Welke uitvlucht zien zij nog? Ben jij horeca-ondernemer en wil je uiting geven aan je onvrede met dit beleid? Meld je aan via administratie@weltschmerz.nl en ontvang een aluminium schild van Café Weltschmerz om naast de ingang van je onderneming te plaatsen.

(Visited 500 times, 1 visits today)
3 thoughts on “Horeca wordt verplicht galgenmaal op te dienen – George van der Leeden en horeca-ondernemers
  1. Een relatie met iemand die je mishandeld dien je te verbreken, Want de mishandelaar zal niet stoppen. Psychopaten gaan je doden. En dat is de energie die hierachter zit. Hugo de Jonge zit in de zak van psychopaten, die beroeps leugenaars zijn, Hugo zal zeker wel gemanipuleerd worden, met een dikke chantage graad. Rutte heeft ook last van iets dergelijks, het wordt steeds erger. En in de VS zie je nu naar buiten komen hoe Josef Mengele die nu Fauci heeft de hele zaak al jaren in voorbereiding met Daszak en Baric. Dood aan de wereldpopulatie, maar niet na ernstig lijden. Dat is Psychopathie . We moeten vrijheid innerlijk opbouwen en doorzetten. Ons losmaken en dat kost wel even wat tijd. Meer en meer mensen gaan nu de schellen van de ogen vallen. Dit is ook wereld wijd aan de gang! Vertrouw op het goede!

  2. Mijn zoon Dennis heeft mijn eetcafé overgenomen en ik wil hem steunen d.m.v. het weltschmertz bord aan te bieden. Hij is ook pertinent tégen Discriminatie en hij zal enorm blij zijn met deze geste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *