Overige

Huisarts Pieksma over de intimidatie door de staat en Ivermectine werkt en mag voorgeschreven worden.

Huisarts Berber Pieksma van Artsen voor Waarheid praat over de intimidatie van wetenschappers door de staat. En Ivermectine werkt en mag voorgeschreven worden.

(Visited 1.454 times, 1 visits today)
One thought on “Huisarts Pieksma over de intimidatie door de staat en Ivermectine werkt en mag voorgeschreven worden.
 1. Goedemiddag,
  Allereerst wil ik jullie én al die mensen (gast sprekers, organisatie en de eigenaar van de loods) bedanken voor de geweldige ‘meeting’ in Hoogeveen met als thema ‘Een kijk op de Nieuwe Wereld’.
  Diep respect voor de ‘sprekers’ die allen hun tijd én energie steken in het op de hoogte brengen/informeren van de medemens.
  Wat mij vooral op is gevallen, buiten de grote opkomst; de vrolijke, blije gezichten van de bezoekers vanuit alle delen van het land, de saamhorigheid én de verbinding die velen al maanden in hun privé/familie/bekenden/werksituaties hebben moeten missen…..
  Helaas heb ik slechts 3 gast sprekers kunnen volgen omdat ik in de pauzes steeds weer met medestanders in gesprek kwam. 🙂
  Wat heb ik diepe bewondering (en uiteraard ook voor de anderen) voor mevrouw Berber Pieksma!
  Ik was op haar ‘lezing’ en begrijp heel goed dat ze tot 2 keer toe emotioneel raakte want wat leven wij momenteel in een bizarre, nare, distopische wereld/maatschappij.
  Wat is/wordt ze geschoffeerd/gekapitteld door allerlei zogenaamde ‘gezondheids’ instanties, oud collega’s, verwijderd van linkedin, facebook etc. etc. in haar strijd tegen onze corrupte regering/Inspectie en de huidige ‘wetenschappers’….
  Dat zij, ondanks deze intimidatie(s), de energie weet op te brengen om voor de gezondheid van de mensen op te blijven komen hoewel het gros dit niet zo wil zien vind ik heel bewonderenswaardig want je zou er onderhand moedeloos van worden.

  Maandenlang heb ik na werkelijk van alles te hebben opgezocht, gelezen en bekijken van wat er ook maar voorhanden was, geprobeerd mensen ‘wakker’ te maken. In mijn geval is dat bij mijn familie, vrienden en bekenden slechts bij 1 vriend 1 neef en 1 nicht gelukt. 🙁 Heb hiervoor diverse malen een ban van 30 dagen gekregen van Feestboek, daar schrijf ik dus ook niks meer. Degenen die reageren zijn op de hoogte, de rest laat de berichtgeving links liggen.
  Allemaal in het geloof van onze regering, bovengenoemde instanties, OMT, RIVM én aan de zaligmakende prik.
  Heb er veel slapeloze nachten van gehad mijzelf afvragend hoe ziet mijn omgeving er over pakweg 1 of 2 jaar uit?
  Ik blijf mijzelf op de hoogte houden en probeer de rest los te laten, hoe moeilijk soms ook….

  Gistermorgen in mijn straat sirenes van brandweer, politie en een ambulance….
  Toen ik uit het raam keek zag ik dat ze bij mijn overburen waren.
  Hij, 76 jaar oud, was tijdens een klus in huis onwel geworden. Even buiten bewustzijn geweest, overmatig transpireren, lijkbleek met blauwe lippen én afgevoerd naar het ziekenhuis.
  Zijn vrouw dacht dat hij een tia had gekregen. Ik dacht, bijwerkingen van het vaccin???
  ’s Middags om 15.00 uur weer thuis. Bloed gecontroleerd, allemaal oké. Ze hebben niks kunnen vinden. Moesten contact opnemen met hun huisarts.
  Die heeft hun later gebeld en gezegd; had waarschijnlijk te weinig bloedtoevoer…….
  Vandaag geappt en gevraagd hoe het ging na die enerverende dag van gisteren.
  HIj was moe, ik mocht wel even langskomen….
  Ik begon over mogelijke bijwerkingen door de vaccinatie.
  Wilde zeggen dat hij nu vooral zink, magnesium, vitamine C en D3 moest nemen om aan te sterken.
  Maar na mijn waarschijnlijk onhandige begin wilde hij er niets over horen, zei dan wind ik mij weer op….. 🙁
  Ik laat ook hun dus nu maar los……… Niet qua vriendschap maar wel in het geven van advies. Het is wat het is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *