Overige

Iedereen in Europa verplichten tot het prikje? “Nee, dat is niet zinvol”, zegt Evelien Peeters van Artsen Collectief

4 thoughts on “Iedereen in Europa verplichten tot het prikje? “Nee, dat is niet zinvol”, zegt Evelien Peeters van Artsen Collectief
  1. Steeds opnieuw praten over de medische zinvolheid van vaccineren. Ik wordt er moe van. Het punt is dat gezondheidszorg niet de drijvende factor is achter deze misdadige massa vaccinatie. Via het vaccinatie programma wil men een gen therapeutisch experiment uitrollen waarover de slachtoffers niet ingelicht worden. Een gen therapeutisch experiment dat uiteindelijk moet leiden naar een internet of bodies waarin biometrische gegevens van mensen gekoppeld worden aan hun identiteit status, hun financiële status, hun gezondheidstatus en hun status m.b.t. de sociale credit score. Last but not least gaat de digitale identiteit pas ook dienen als wallet voor de nieuw uit te rollen CBDCurrency. Via dat laatste is de totale slavenmaatschappij een feit geworden. Dus nogmaals het experiment dient sluw en achterbaks voor de uitgifte van een digitaal paspoort. Dat laatste is precies waar het omgaat. Met zo een paspoort kan controle uitgeoefend worden 24 x 7 x 365 via het 5 G netwerk. Niets voor niets heeft de EU uit het zicht van het publiek de agenda’s uitrol roadmap 5 G en roadmap vaccinatie in het leven geroepen tussen 2015 en 2018.

  2. En houd alstublieft op over praten van een “vaccin” wanneer het geen “vaccin” betreft. Er kan geen sprake zíjn van een “vaccin mandaat” als het GEEN “vaccin” is !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *