Overige

Is vaccinatie de wortel van alle medische kwaad? – Nederlands ondertiteld

En zo gaan die dingen. Ik kwam deze zeer korte video tegen, oorspronkelijk 44 seconden, en met een provocerende titel, een uitsnede waarin schrijver Eustace Mullins een aantal opmerkelijke uitspraken doet. Ik dacht “heel belangwekkende informatie, en 44 seconden, da’s zo gepiept. Half uurtje om te vertalen en te ondertitelen.”

De geluidskwaliteit van het fragment uit 1988 was best slecht en begon midden in een zin. Ik ging op zoek naar een betere kwaliteit en dit zette een heel proces op gang. Allereerst vond ik inderdaad een iets betere kwaliteit video, deze was 1.29 minuten. Goed, da’s een kwartierje meer werk. Zo klaar.

Tussen haakjes, voor degenen die hem niet kennen, Eustace Mullins was een blanke racist, antisemitisch complotdenker, propagandist, Holocaust-ontkenner… oh, en schrijver, dus. Volgens Wikipedia… Zou het te maken kunnen hebben met een boek dat hij schreef, “Murder by Injectieon?” In de bekende Satanische omkering zou je zeggen, dat zit wel goed.

Mullins citeert een arts uit Indiana, W B Clarke, die in 1936 zei: “Ik zag nooit een geval van kanker bij iemand die niet was gevaccineerd.” In 1936… Poe poe…
Maar, nieuwsgierig als ik ben naar achtergrond en context, ging ik op zoek naar meer informatie over de aangehaalde W B Clarke. Met een beetje zoeken kwam ik uit bij wat aan die zin vooraf ging. Hij zei: “Kanker was vrijwel onbekend tot werd begonnen met de verplichte vaccinatie tegen koepokken. Ik kreeg te maken met zeker tweehonderd gevallen van kanker.”

Later blijkt dat de uitspraak werd opgetekend in 1936 maar door Clarke werd gedaan in 1894. Ik vond een krantenknipsel uit het Indianapolis News van 7 februari 1894, een aankondiging van een lezing door Clarke, getiteld “Vaccinatie geen waarborg tegen pokken.”

Ik zocht verder en stuitte op een boek uit 1957 met de titel The Poisened Needle (De giftige naald) door Eleanor McBean. Bladerend door de kopjes in de inhoudsopgave blijkt het in 431 pagina’s een schat aan historische informatie te bevatten over de geschiedenis van vaccinatie en bewijzen van de schade die ze aanrichten.

Haar inleiding alleen al liegt er niet om. De laatste paragraaf:

“Vaccinatie, in plaats van de beloofde zegen voor de wereld, heeft zich bewezen als vloek van een niets ontziende vernieling die meer dood veroorzaakte dan ziekten, plagen en oorlogen bij elkaar. Er is geen kwaad, wellicht met uitzondering van atoomstraling, meer vernietigend voor de gezondheid in dit land dan dit monument van menselijke misleiding, deze slachter van de onschuldigen, deze verlammer van lichaam en hersenen, de giftige naald.”

Dit werk leidde weer tot een artikel uit het “Journal of the Indiana Academy of the Social Sciences, Vol. 14, 2010-2011. Het handelt over een uitbraak van pokken in het plaatsje Muncie, Indiana, in de VS. Wat hierover te lezen valt kan bijna 1 op 1 worden vergeleken met de afgelopen drie jaar. Wappies, antivaxxers, verplichte vaccinatie, en de weerstand daartegen, het blijkt niets nieuws.

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Van Jail naar Freedom? Klik & Klaar! –>  Vriendenplek.nl 

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIMnl

X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Signal Kanaal 2: https://signal.group/#CjQKIN8Hi3DUBfV7RSX3WQLvthuGQRrt5PQuZp3jtVUo_LFJEhCohjtqAahO2qYhJlLHWtIT 

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 70 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 591 times, 1 visits today)