Blue Tiger

Jan & Willem Engel: Staatsterreur via de (recht)bank

Broers Jan en Willem Engel praten in de studio over het RIEC en het LIEC: de grote ongrondwettige platformen waarmee de overheid haar burgers kan pesten als ze geen crimineel zijn maar wel ‘ongewenst gedrag’ vertonen. Doel: gewenst gedrag vertonen of kapot maken.

Wilt u ook uw dossier opvragen? Stuur ze de volgende brief: Sturen per aangetekende post naar :

Uw afdeling, zie: RIEC.nl/contact

Geachte heer, mevrouw, Op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming verzoek ik u opgave te doen van mijn door u verwerkte persoonsgegevens ongeacht in welke vorm. Daar onder in iedergeval het signaalbeeld en het RIEC interventieadvies Op grond van de Wet Politiegegevens verzoek ik u opgave te doen van mijn door u verwerkte persoonsgegeven ongeacht in welke vorm. Daar onder in iedergeval het signaalbeeld en het RIEC interventieadvies. Graag ontvang ik uw reactie binnen de wettelijke termijn van vier weken. Met vriendelijke groet,

(Visited 962 times, 1 visits today)
3 thoughts on “Jan & Willem Engel: Staatsterreur via de (recht)bank
 1. Over corruptie gebroken! Zo is er een zekere Bernard Leenstra die zich uitgeeft voor arts (op YouTube). Hij is ergens in Nederland als ‘arts’ in een winkelgebied mensen aan het overtuigen waarom ze zich zouden moeten laten vaccineren. In de praktijk is hij geen arts. Heeft wel een tijdje medicijnen gestudeerd. Hij heeft een eigen toko waar je hem kunt inhuren als spreker.
  Maakt niet uit waarvoor je hem inhuurt.
  Kennelijk hebben de tv en de overheid hem ook gevonden! https://www.sprekershuys.nl/sprekers/bernard-leenstra/
  Zoek op DuckDuckGo (google) en YouTube naar zijn naam en zie!!

 2. Zoals de waard vertrouwt ze zijn gasten?
  D666 spreekt over verspreiden van desinformatie, afgeschaft referendum, de sociale media censureren, overbodig over gevaar van Rusland waarschuwen, zgn het communistisch gevaar!
  HET MOET NIET KUNNEN DAT D666 DE MEDIA REGEERT?

 3. Was voorspelbaar, zie mijn andere reactie bij Willem Engel zijn video’s? ”Rechtszaak tegen Willem Engel”? Zie ook mijn blog? Ik val niet graag in herhaling zoals de officiële & politici van het staatisme!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *