Tisjeboy Jay

Jay Francis aka Tisjeboy Jay – Met veel humor strijden voor het goede

Tisjeboy Jay, hij is comedian en ziet zichzelf als wereldverbeteraar. Hij komt de laatste twee jaar veel in het nieuws door zijn kritiek op het coronabeleid. Door zijn kritiek met humor te combineren, weet hij mensen te bereiken. Zijn drijfveer is positiviteit verspreiden in een vaak nogal negatieve wereld. Zijn motto luidt: ‘als jij lacht, lach ik ook’

Jay Francis, zoals de influencer daadwerkelijk heet, is afkomstig uit het Limburgse land. Van bodybuilder werd hij comedian. ‘‘Ik ga overal vol in. Ik merk dat ik mezelf continu verlies. Dat was in het bodybuilden en nu ook in de comedy. Misschien doe ik het wel voor een compliment.’’

Coronabeleid

Inmiddels is Tisjeboy Jay ontpopt in een man die met zijn mening vele tongen losmaakt. Niet zelden heeft hij kritiek op het coronabeleid. ‘‘Ik wil met iedereen in gesprek gaan, dat vind ik belangrijk. Naar elkaar luisteren om elkaar te begrijpen. Niet luisteren om te reageren.’’

 

==

 

Volg Het Andere Nieuws nu via Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 1.427 times, 1 visits today)
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *