5 thoughts on “Jensen | Bewijs, mainstream media = de staat
  1. Geef geen antwoord bedoelen jullie, wij maken het wel voor u uit wat je mag antwoorden? Zoiets kan ik ook missen als kiespijn, ik denk zelf! Mij kunnen jullie ook niet in jullie pas doen lopen door me niet door te laten in de reactieruimte! Ik doe toch mijn eigen onderzoek met eigen conclusies!

  2. Is dat hier kleuterklas of wat? Dat weet ik zelf ook wel, ik weet wel meer dan dat! Die partijpolitieke fascisten, dat is ook de staat, dus wij moeten naar geen staatl Een volksbestuur zonder staat, dat bestaat al, dat is een anarchistich volksbestuur! Klaar!

  3. Kan mij geen barst schelen dat jullie mijn reacties niet publiceren, ik ben toch tegen systemen die een reactie niet willen doorlaten zonder controle! Als je de ene niet wil publiceren & de andere wel, dan mag je van mij al niets meer publiceren!!! Niet nodig onder deze zever voorwaarden!!!

  4. Oei, ik dacht dat ik gecensureerd zou worden doordat het niet gewoon doorgelaten wordt, sorry voor de tikfouten bij 19:14, dat was niet de bedoeling. Sorry dat ik zo kwaad was!

  5. Robert zegt wel straks al twee jaar de waarheid over dat politiek medisch bedrog, maar is dat wel voldoende? In de tijd van Hitler & Stalin zullen er ook wel mensen geweest zijn die het gevaar zagen, maar Hitler was ook door datzelfde lekke politiek systeem aan de macht kunnen komen, dat vergeten ook velen, de grote massa is gemakkelijk te conditioneren door dagelijkse hersenspoeling, daar hebben dat politiek tuig een speciale opleiding voor gevolgd achter onze rug bij de WEF?

    Verdeel & heers systeem heeft altijd perfect voor hun gewerkt al heel lang, dat werkt blijkbaar veel beter dan zelf denken bij de grote massa & daar wringt het schoentje, brood & spelen, als ze maar zich niet vervelen? Ze zijn de ontwikkelingen altijd een stap vooruit hoe ze de massa moeten bespelen om hun lang geplande agenda’s erdoor te kunnen drukken! Ze hebben nu alles puur bureaucratisch kunnen infiltreren & omkopen, waardoor ze door de nieuwe tech totale wereldcontrole hebben bekomen, hun hebben nu ook alles in handen gekregen, letterlijk alles, ook leger & politie van de lidstaten! Wij zijn niet gewapend, dus kunnen hun alles met puur wapengeweld blijven manipuleren, er is geen evenwicht meer! Alle macht zit nu aan 1 kant, die van de fascisten! Het is erger dan de tweede wereldoorlog!

    Maar nu worden er geen wapens vanuit de UK gedropt hee, om ons te kunnen verdedigen? De laffe fascisten hebben totale controle nu over weerloze burgers, daarom dat ze alles zo kunnen doordrukken! Alles is omgekocht, zogenaamde mensenrechten, rechtbanken, politici, alles! Door elke dag weer de massa via de media te hersenspoelen met afleidende onzin leugens, kunnen ze nu oneindig blijven doorgaan, want al die betogers worden toch lekker uit beeld gehouden! Die krijgen nu ook alle dagen te maken met vreselijk politiegeweld wereldwijd, maar de betogers zelf hebben totaal geen verweer daartegen! Dus dat werkt niet, dat heeft geen effect meer, daarom moeten die fascisten gepakt worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *