4 thoughts on “Jensen – Blijf Rus-tig
  1. Dat dus……had mijn antwoord kunnen zijn.maar ja.Ik ben natuurlijk wappie en niet normaal.Hoewel ik mezelf meer bijzonder noem omdat ik er neutraal doorheen kijk maar mensen willen nou eenmaal mensen in een hokje stoppen.

  2. Het is omdat je zo’n Trump gek bent & in dat staatisme blijft geloven, de waarheid kan je geen bezetters mee opruimen! Ik heb een video gezien waar je in Amerika tussen al die gewapende Trump gekken toch zat! Maar hier het heilig geweldloos ventje uithangen! Iedereen weet alles al twee jaar! Wij hebben geen zaken met Poetin noch met Oekraïne! Dat is niet ons probleem! Ons probleem zijn de bruin blauwe bezetters die niet worden opgeruimd! Bij mij toch!

  3. Juist, Bonanza afleveringen hebben ook mooie voorbeelden hoe je die effectief kan aanpakken! De aflevering ”the hopefuls”, of hoopvolle naïeve Amish die wachten op Jezus & de almachtige & ook geen wapens willen aanraken! Maar goed, niet iedereen moet wapens aanraken, dan mogen die het doen, die het wel willen doen, moeten is dwang & dictatuur, dictatuur is onwettig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *