Jorn Luka

The Trueman Show # 63 David Stevens

Voor deze 63ste aflevering zijn we (of eigenlijk ik) afgereisd naar Arnhem. Hier woont namelijk de man die The Trueman Show vanaf dag 1 heeft mogelijk gemaakt namelijk David Stevens. In een club onder zijn huis waar hij al jaren behoorlijk wat nachtelijke uurtjes heeft gespendeerd streken wij neer om eens goed te praten over de man achter het scherm.

David heeft al een bijzonder leven achter de rug. Zo heeft hij jarenlang in de bandjes scene gewerkt, gekampt met een drugsverslaving, bij clubs gewerkt en doet al sinds zijn 15e onderzoek naar de complotten van deze wereld en andere werelden.

We spraken over zijn bijzondere leven, over legio aan verschillende complotten, over hoe wij op elkaars pad zijn gekomen, over de afgelopen twee jaar, over zijn visie op de wereld en nog veel meer.

Ik vind David een absolute baas en ben hem zo ontzettend dankbaar voor al het werkt wat hij heeft verricht het afgelopen jaar. Zonder hem was dit allemaal niet mogelijk. We gaan nog grote en mooie dingen samen doen en ik hoop dat we dit alles met jullie allemaal mogen blijven delen!

==

Volg Het Andere Nieuws nu via Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 665 times, 1 visits today)
One thought on “The Trueman Show # 63 David Stevens
  1. Jammer dat je van youtube wordt verwijderd als je spreekwoordelijk de holmaat van Klaus Schwab en Bill
    hebt afgeknald!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *