2 thoughts on “Jensen – Complotdenken is noodzakelijk
  1. Ze proberen je niet tegen de muur te zetten, ZE ZETTEN JE TEGEN DE MUUR, zo moet je dat zien! Je geeft er ook altijd weer een draai aan! Die oorlog die het politiek tuig gecreëerd hebben, moet je niet mixen met de Corona HOAX! Er moet nooit afgeleid worden naar iets anders, je moet bij je topic blijven, niet van de hak op de tak! Bezetters moet je niet hun bevelen …

    … & hun media volgen, die hadden al lang opgeruimd moeten geweest zijn, inplaats van ze aan de macht te laten zitten! Je zit nog steeds onder hypnose van de bezetters hun Rasti Rostelli tricks! Ik ben niet gevoelig voor hypnose! Ik volg mijn spirit intuïtie! Ik probeer geen narratief te volgen om het gaan uit te leggen, ik trek daar conclusies uit!

  2. Robert Jensen is tegen burgelijk gewapend verzet, & daarom moet iedereen dat maar zijn, hij maakt alléén toch niet uit wat er moet gebeuren met bezetters? Er was in de tweede wereldoorlog toch burgelijk gewapend verzet, dat wordt door de bezetters natuurlijk onderdrukt, de Nazi’s noemden de mensen van het gewapend verzet ook terroristen! Als ze niet willen oprotten, dan moet dat gewapend!

    Hij zat vroeger zelf tussen allemaal gewapende mannen in Amerika voor de RTL, die zeiden zelf, ”we gaan Hillary Clinton neerknallen”, maar hier zit hij het heilig Jezeke uit te hangen, deze halve blauwe? Hij is niet de President van het verzet hee? Hij doet wel alsof hij dat is, verzet dient ook intelligent georganiseerd te worden. Het is niet zo dat één persoon dat kan gaan oplossen met een lone wolf …

    … actie, die kan dat wel, maar het gaat niets uithalen! Het politiek leger & politie gaan het zeker ook niet doen, dat is totaal ongeloofwaardig! Er blijft dan toch maar 1 mogelijke oplossing over? Het is al meer dan twee jaar massa’s woorden, maar geen daden, als er geen daden komen, zullen de bezetters overal gewoon blijven zitten & keihard met geweld hun agenda’s blijven doordrukken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *